Steyr 6340 Terrus CVT

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

L.M.B. Landbouwhuis Timmerman B.V.

Rijssensestraat 120
7642NM Wierden

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSteyr
Model6340 Terrus CVT
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Maak kennis met de Steyr 6340 Terrus CVT, een tractor waar je echt op kunt vertrouwen. De machine kent een topsnelheid van maar liefst 50 km/u, waardoor je in no-time van A naar B navigeert over je terrein.

Het voertuig is uitgerust met 2 elektro-hydraulische midmount regelventielen en LED wegverlichting, ideaal voor werkzaamheden in het vroege ochtendlicht of bij schemer. Bovendien zijn de lichten hoog gemonteerd, voor een nog beter zicht.

De tractor is zeer krachtig dankzij de CCLS hydraulische pomp van 220 L/Min en een 250 A wisselstroom dynamo. Ook is het voertuig voorzien van een hydraulische stabilisator.

Verder is deze Steyr 6340 Terrus CVT uitgerust met een premium geluidsinstallatie, inclusief vier luidsprekers en een subwoofer. Zo zorgt hij niet alleen buiten, maar ook binnen in de cabine voor een aangename werkomgeving.

Voor al jouw gemak, vind je de bediening voor de aftakas, de achterhef, het ventiel, en de toerentalomschakeling op het achteraan spatbord. Ook biedt de machine HD remschijven en een motorrem voor optimale veiligheid. Vergeet niet de S-Guide level 3 voor een efficiënte sturing van je werkzaamheden.

Bovendien is deze tractor uitgerust met 14 LED werklichten op het dak en camera's op zowel de motorkap als achteraan de cabine. Hierdoor heb je altijd een duidelijk overzicht van je omgeving, zowel op de grond als op je machine.

Interesse in deze topmachine? Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger voor de actuele locatie. We helpen je graag verder op weg naar een efficiënter en comfortabeler werkproces.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen250 kw

As 1

PositieVoor
Merk en type650/60R34 VF Michelin

As 2

PositieAchter
Merk en type710/75R42 VF Michelin