Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Autotrucktransport.

Vergelijkbare machines

VEGA Trailer PROMAX 3 axle

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Niet meer beschikbaar

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVEGA Trailer
ModelPROMAX 3 axle
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Overweeg de VEGA Trailer PROMAX 3 Axle, jouw oplossing voor veelzijdig en krachtig transport. Dit indrukwekkende voertuig, met referentienummer 00032297, heeft de CE-keuring en een beschikbaar COC, wat aantoont dat het voldoet aan de Europese voorschriften.

Met een indrukwekkende totale lengte van 13.600 mm, een middelste extensie van 2.300 mm en een achterste extensie van 1.300 mm, biedt deze trailer meer dan voldoende ruimte voor het vervoeren van 2 of 3 trucks in één keer. De breedte van 2.550 mm en de wielbasis van 12.000 mm zorgen voor balans en stabiliteit tijdens al je transporttaken.

De VEGA Trailer PROMAX 3 Axle blinkt niet alleen uit in omvang, maar ook in draagkracht. Met een leeggewicht van 12.500 kg kan dit voertuig een maximale beladen massa van 48.000 kg aan, gecombineerd met een koppellast van 18.000 kg. Dat maakt deze trailer geschikt voor zwaar transportwerk.

Dankzij het kwalitatieve loopwerk is de trailer ook uitermate betrouwbaar tijdens de rit. De eerste as kan worden opgetild en de derde as is zelfsturend, wat bijdraagt aan een optimale wegligging en verminderde slijtage. Bovendien is de trailer voorzien van BPW merkassen met trommelremmen en een Wabco merk EBS-remsysteem.

Deze trailer beschikt ook over automatische spelingen, 2 veerremkamers en 2 service remkamers. De RSS biedt een veilig rijsysteem tegen 2S/2M EBS. Voor extra bedieningsgemak bevat de trailer een lier van 5 en 8 ton met afstandsbediening.

Kom vandaag nog kijken naar de VEGA Trailer PROMAX 3 Axle en ervaar zelf de mogelijkheden die deze krachtpatser te bieden heeft. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Opties

  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband