Volvo ECR235DL

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

8.282 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Beequip

Willemskade 18
3016DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolvo
ModelECR235DL
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren8.282 uur
KleurGeel

Omschrijving

Duik in jouw nieuwe bouwproject met deze betrouwbare Volvo ECR235DL graafmachine. Deze krachtige machine, van het toonaangevende merk Volvo, is ontworpen voor elke uitdaging op het bouwterrein.

Met rupsaandrijving beweeg je makkelijk over oneven of ruig terrein en sta je stevig terwijl je het zware graafwerk uitvoert. Deze Volvo is uitgerust met een GPS van Topcon, wat je helpt om accuraat en efficiënt te werken. Voor optimaal comfort en functionaliteit, heeft de machine een ingebouwde airco, zodat je altijd koel blijft, ongeacht het buitenklimaat.

Extra functies zoals de overdruk BM Air met PAC SMART Control, centrale smeer, en achteruitrijcamera maken van deze Volvo ECR235DL een topkeuze. Met de bijgevoegde code en het besturingssysteem houd je altijd de controle over je machine.

Dankzij de Engcon EC226W CW30EC, afneembaar en geïnstalleerd in mei 2022, kun je de graafmachine aanpassen aan je specifieke noden. En met de geavanceerde werkverlichting, roto sensor, en kantelbak sensor, kun je veilig en nauwkeurig werken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Dit toestel straalt betrouwbaarheid en duurzaamheid uit. Het betreft een model waarop je kunt bouwen. Neem gerust contact op met Bernard van Meer voor meer informatie over de Volvo ECR235DL. Hij staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vergeet niet te verwijzen naar referentienummer EQ311696.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Mis deze kans niet. Met de Volvo ECR235DL, kun je bouwen aan een succesvolle toekomst.

Vergelijkbare machines