Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Stel je voor, je hebt de controle over een robuuste, duurzaam ontworpen Ozgul LW3 EU FIX dieplader die gemaakt is om met gemak zware ladingen te verplaatsen. Het chassis van dit indrukwekkende voertuig is van volledig gelast S355-staal, ontworpen voor zware belasting en langdurige duurzaamheid. Ondersteund door een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg biedt het een laadvermogen van 45.700 kg, ideaal voor al je transportbehoeften.

De laadplatformlengte is een royale 9.000 mm, geoptimaliseerd voor een grote verscheidenheid aan ladingen. De dieplader is uitgerust met automatische lasfuncties, zowel voor het chassis als voor de bovenbouw, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Het voertuig staat op 3x 12 ton as met trommelremmen van het Turkse merk Özkoç Trax of Osman Koç. De eerste aslift is automatisch en het voertuig is voorzien van luchtvering voor optimaal rijcomfort en zware belastingen. De 2” kingpin en Wabco EBS-remmen met RSS volgens de EC-Richtlijn met ADR Aanpassing zorgen voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Goed om te weten is dat de laadplatformranden en de banden bedekt zijn met geruit plaatstaal en hardhout voor extra duurzaamheid, terwijl de middelste oppervlakte bedekt is met vlak plaatstaal. Voor gemakkelijke lading zijn er hydraulische laadrampen aan de achterzijde gemonteerd, bediend met een elektropomp en een afstandsbediening.

Bijkomende accessoires zoals veersluitringen, spatborden, waterbak, wielwiggen, zijbeschermingen, gereedschapskist en reservebandhouder maken deze dieplader een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en robuust voertuig ter ondersteuning van hun zakelijke behoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband