Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Dieplader.

Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Niet meer beschikbaar

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Ozgul LW3 EU 1SS dieplader. Met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg en een laadvermogen van maar liefst 45.700 kg, is deze machine op de markt ongetwijfeld een zware speler. De laadplatform lengte is 9.000 mm en de totale lengte bedraagt 13.550 mm, wat het een ideale keuze maakt voor het vervoer van omvangrijke en zware ladingen.

Wat constructie betreft is de chassis van deze dieplader zwaar uitgevoerd en ontworpen voor extra duurzaamheid. Hij is volledig gelast met S355 staal en heeft een UPE 240 profiel buitenframe. Een garantie voor kwaliteit die onderstreept wordt door de automatische onderboog- en robotlassen.

Deze Ozgul LW3 EU 1SS staat op drie 12 ton-assen van Özkoç Trax of Osman Koç, beide gereputeerde Turkse merken. De eerste as kan automatisch opgetild worden en de derde as is zelfsturend. Dit alles is gemonteerd op luchtvering waardoor de rit soepel verloopt, zelfs met zware ladingen.

De mate van controle die je hebt op deze dieplader is ongekend, dankzij het Wabco EBS remsysteem met RSS volgens de EC-richtlijnen. De veiligheidsstandaarden worden nog verder verbeterd met het ADR-aanpassingssysteem.

Aan functionaliteit is ook gedacht, want de dieplader is uitgerust met hydraulisch bediende achterkleppen en een elektropomp voor de achterklep hydraulische functies. Zo is er een kabelduwknop voor afstandsbediening om gemakkelijk te laden en lossen.

Als je de kwaliteit nog verder wilt beoordelen, let dan op de accessoires zoals de 14 zware vastbindringen, de gecertificeerde Expray spatborden, en de gereedschapskist die met de machine geleverd wordt.

Met deze Ozgul LW3 EU 1SS dieplader heb je de zekerheid dat je investering zijn geld waard is, wetende dat ieder aspect van zijn constructie aandachtig is ontworpen en gebouwd voor zware taken. Bezoek ons vandaag nog en maak kennis met deze krachtige machine. Doe een bod op referentienummer 00032312.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband