Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Met de Ozgul LW3 EU FIX dieplader zal je transportervaring naar een hoger niveau worden getild. Met een CE-markering en beschikbare COC, voldoet deze dynamische machine aan alle relevante Europese normen en regelgeving.

De dieplader heeft een totale lengte van 13.550 mm en een laadplatformlengte van 9.000 mm, wat voldoende ruimte biedt voor het vervoeren van zware ladingen. Het brutovoertuiggewicht is 58.000 kg, met een nuttige last van 45.700 kg, waardoor deze dieplader een bijzonder hoge capaciteit heeft.

Veiligheid en duurzaamheid staan centraal in het ontwerp van de dieplader. Het chassis is van extra duurzaam en zwaar belastbaar S355-staal en het laswerk van het chassis en de bovenbouw is uitgevoerd door automatische ondergedompelde booglassen en robotlassen. De oplegger is uitgerust met Drum remmen op de drie 12-tons assen van Turkse merken Özkoç Trax en Osman Koç. Het heeft een luchtvering en een Wabco EBS-remdysteem met RSS volgens de EC-richtlijnen met ADR-aanpassing.

Wat banden betreft, bevat de dieplader 12+1 exemplaren met merken als Fulda, Pirelli of Goodyear, aangevuld met stalen velgen. Het landingssysteem wordt mechanisch aan de ene kant bediend met twee snelheden en het elektrische systeem komt overeen met de SAE-standaard met ADR-aanpassing.

Verder heeft deze Ozgul LW3 EU FIX een scala aan voordelen zoals een gereedschapskist, een reservewielhouder met één band, handmatige steunpoten aan de achterzijde, een water tank, lasspanen op het buitenvlak en zijbeschermingen van aluminium.

Geloof ons niet alleen op ons woord: referentienummer 00032321 is beschikbaar om het zelf te ervaren. Sla deze kans niet over en breng je bedrijf naar nieuwe hoogtes met de Ozgul LW3 EU FIX dieplader.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines