Ozgul LW3 EU FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
1/19

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Neem dit Ozgul LW3 EU FIX dieplader in overweging als je op zoek bent naar een machine die gebouwd is voor zwaar transport en langdurige prestaties. De dieplader wordt geleverd met een CE-markering en is voorbereid met een COC-document, wat inhoudt dat hij voldoet aan alle technische voorwaarden in de EU.

De dieplader heeft een maximaal brutogewicht van 58.000 kg en een laadcapaciteit van 45.700 kg, met een laadvlak lengte van 9.000 mm en een totale lengte van 13.550 mm. De wagen is voorzien van luchtvering en heeft 3 x 12 Ton assen van Özkoç Trax of Osman Koç. De eerste as kan automatisch gelift worden voor betere manoeuvreerbaarheid.

De veiligheid wordt verzekerd door een Wabco EBS-remsysteem met RSS volgens de EC-richtlijn en heeft ADR-aanpassing. De remkamers omvatten 2 eenheden voor noodgevallen en 4 eenheden voor service op de tweede as. Het elektrische systeem voldoet aan de SAE-norm en heeft ook ADR-aanpassing voor veilige exploitatie in heel Europa.

Het oppervlak is bekleed met geruit staal en hardhout en de middenlijn is bedekt met plat stalen platen. Het heeft hydraulisch bediende achterhellingen, met een elektropomp voor de hydraulische werking van de achterhellingen, die van binnen uit in- en uitschuift.

De aanvullende attributen omvatten 14 zware sjorringen, gecertificeerde Expray spatborden, een gereedschapskist, zijbescherming en reflecterende tape en reflectortekens voor extra veiligheid, een plastic watertank, twee steunwielen en houders en een reservewielhouder met een band op de hals. De kleur kan op verzoek worden aangepast.

Kortom, als je een robuuste en betrouwbare dieplader nodig hebt die je jarenlang trouw zal blijven, is deze Ozgul LW3 EU FIX de perfecte keuze voor jou.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines