Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een robuust en betrouwbaar werkpaard, dan is de Ozgul LW3 EU 1SS de beste keuze voor jou. Deze dieplader met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kg maakt zware ladingen eenvoudig handelbaar dankzij zijn frametype chassis en luchtvering. Met een laadplatformlengte van 9.000 mm en een totale lengte van 13.550 mm biedt deze dieplader alle ruimte die je nodig hebt.

Moeiteloos wendbaar met het Osman Koç of Özkoç merk trommelremmen 3 x 12 ton assen, zorgt de automatisch hefbare 1e as ervoor dat je op ieder terrein terecht kunt. Dankzij de luchtvering en de zelfsturende 3e as ervaar je een soepele rit, zelfs bij volledige lading. De banden zijn van topmerken als Fulda, Pirelli of Goodyear, ondersteund door stalen Jantas of Ako merk velgen, die zowel betrouwbaarheid als duurzaamheid garanderen.

De Ozgul LW3 EU 1SS beschikt over een innovatief remsysteem uitgerust met Wabco EBS (4S/3M) met RSS, voldoet aan de EC-Richtlijn en is ADR aangepast. Om de veiligheid te maximaliseren, zijn er 1 as met 2 eenheden noodremkamers en 2 assen met 4 eenheden service remkamers voorzien.

Het elektrisch systeem voldoet aan de SAE standaard met ADR aanpassingen met LED verlichting aan de achter-, zij- en voorkant voor maximale zichtbaarheid. De laadklep is hydraulisch bediend met een elektropomp voor de achterklep en een afstandsbediening voor gemakkelijker gebruik.

De dieplader heeft tal van accessoires zoals stevige bindringen, een watertank, wielkeggen, zij- en achterreflectoren, steunpoten, een gereedschapskist en een reservewielsdrager voor extra gebruiksgemak en veiligheid.

De Ozgul LW3 EU 1SS dieplader komt met CE markering en COC, heeft referentienummer 00032313 en de getoonde prijs is exclusief BTW. Neem gerust contact op voor meer informatie en laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines