Ozgul LW3 EU 1SS

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
Foto 18
Foto 19
Foto 20
1/20

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOzgul
ModelLW3 EU 1SS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de kracht en duurzaamheid van deze Ozgul LW3 EU 1SS dieplader, een machine opgebouwd voor zwaar werk. Dit model, met een bruto voertuiggewicht van 58.000 kilogram en een laadplatform van 9.000 mm, integreert S355-staal en UPE 240-profielen in het chassis voor extra sterkheid. Deze constructie is bovendien sterk genoeg om een nuttige lading van 45.700 kilogram te dragen.

De dieplader is uitgerust met Osman Koç Turkish Brand Drum remmen, weldoorvoede 12 X 12 Ton assen en een luchtvering voor een veilig en stabiel transport. Nog meer stabiliteit wordt geboden door de 1e aslift en 3e as zelfsturende functie. De Wabco EBS remsysteem maakt uw rit veiliger.

Met banden van het merk Fulda, Pirelli of Goodyear, en velgen van het merk Jantas of Ako verzekert dit voertuig een vlotte rit op welk terrein dan ook.

Dankzij hydraulisch bediende achterhellingen met elektropomp en een drukknop voor afstandsbediening, is het laden en lossen van uw vracht een fluitje van een cent. Het voertuig is bovendien uitgerust met veilige en handige accessoires zoals heavy duty tie-down ringen, tank, houders, zijbeschermingen en een gereedschapskist. Het bevat ook galvaniseerde zijdelingse verlengstukken en zijdelingse reflectoren voor extra veiligheid tijdens het transport.

De dieplader voldoet aan de CE-markering en COC is beschikbaar. Het referentienummer voor dit model is 00032310. De getoonde prijs is exclusief BTW.

De kleur is op aanvraag beschikbaar. De afwerking wordt met de grootste zorg uitgevoerd: zandstralen, chemische reiniging, HYZINC-, epoxy- en acrylcoating zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke uitstraling.

Kies voor de Ozgul LW3 EU 1SS dieplader voor betrouwbaar en efficiënt transport.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht12300 kg

Opties

  • ABS
  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines