Caterpillar Logging forks Grapple to fit 980G / 980H

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCaterpillar
ModelLogging forks Grapple to fit 980G / 980H
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je in de markt voor een robuuste, betrouwbare grijper voor je zwaarste houtverwerkingstaken? Kijk dan naar deze Caterpillar Logging forks Grapple, ontworpen om perfect te passen op de 980G / 980H modellen.

Deze grijper is een essentieel stuk uitrusting voor elke serieuze houtkap- of verwerkingsoperatie, en het is gemaakt door Caterpillar, een van de meest betrouwbare namen in de industrie. Het is specifiek ontworpen voor de 980G / 980H-modellen, wat betekent dat het naadloos zal integreren met je bestaande apparatuur en het werk dat nodig is, vakkundig en efficiënt zal uitvoeren.

Met dit product krijg je de kwaliteit en betrouwbaarheid die je verwacht van een merk als Caterpillar. Het is duurzaam, robuust en gebouwd om de lastigste klussen aan te kunnen. Met een dergelijk betrouwbaar item aan je zijde kun je rustig doorgaan met de zekerheid dat je apparatuur opgewassen is tegen de taak.

Het is belangrijk om op te merken dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Dit Caterpillar product heeft referentienummer 00029729 en serienummer 29729.

Realiseer je houtverwerkingsdoelen effectief en efficiënt met de Caterpillar Logging forks Grapple die past op 980G / 980H modellen. Begin vandaag nog met versterken van je houtverwerkingsmogelijkheden.

Vergelijkbare machines