Caterpillar 320D2 Hydraulic excavator + power pack

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

6 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCaterpillar
Model320D2 Hydraulic excavator + power pack
Bouwjaar2016
ConditieNieuw
Draaiuren6 uur

Omschrijving

Zet kracht en betrouwbaarheid om in productiviteit met deze robuuste Caterpillar 320D2 Hydraulic graafmachine. Deze machine staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid en is bovendien uitgerust met een extra power pack voor verbeterde prestaties en veelzijdigheid.

Laat je verrassen door de uitzonderlijke kracht van de gloednieuwe John Deere motor ingebouwd in het power pack. Dit power pack vervangt het contragewicht en biedt moeiteloos ondersteuning bij het bedienen van hydraulische hamers, onderwater baggerpompen en andere gereedschappen.

Dankzij de extra lange grijparm van 14 meter en de bijgeleverde 0,7m3 graafemmer met tanden, is geen enkele klus te groot. Het bovenstuk van de nieuwe Caterpillar 320D2 is uitgerust met een superlange grijparm. De machine wordt aangedreven door een efficiënte en betrouwbare Cat C7.1 motor en levert een netto vliegwielvermogen van 106,0 kW.

Bijkomende functies zoals airconditioning en extra hydraulica zorgen voor verhoogd comfort en gebruiksgemak. Het power pack kan bovendien vanuit de cabine worden bediend voor een volledige controle over de bediening van de machine.

Deze graafmachine beschikt over een brandstoftankcapaciteit van 540L en een hydraulische tankcapaciteit van 620L, wat garant staat voor lange werkperiodes zonder onderbreking voor bijvullen.

Houd er rekening mee dat deze machine geen CE-certificering heeft en alleen voor export buiten Europa is. Dit is jouw kans om te investeren in een krachtige en betrouwbare machine. Stap vandaag nog over op de Caterpillar 320D2 Hydraulic graafmachine voor een verbeterde en efficiëntere prestatie op de werkplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen112 kw
Gewicht22500 kg

Opties

  • Hamerlijnen