Bobcat E10

Foto 1 van Bobcat E10
Foto 2 van Bobcat E10
Foto 3 van Bobcat E10
Foto 4 van Bobcat E10
Foto 5 van Bobcat E10
Foto 6 van Bobcat E10
Foto 7 van Bobcat E10
Foto 8 van Bobcat E10
Foto 9 van Bobcat E10
Foto 10 van Bobcat E10
Foto 11 van Bobcat E10
1/11

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Tolhoek Machinery

Scharren 16
8517 HN Scharsterbrug

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Vergeet niet de Bobcat E10 als je op zoek bent naar een duurzame en comfortabele mini-graafmachine. Dit model biedt een scala aan geweldige functies die je werk efficiënter en makkelijker maken.

De Bobcat E10 wordt aangedreven door een krachtige Kubota 3-cilinder Stage V motor die klaar is om elke klus aan te gaan. Het hydraulische systeem is krachtig en biedt twee rijsnelheden voor flexibiliteit in verschillende werkomgevingen. Bovendien verbetert de zwekgiek de stabiliteit en efficiëntie van de machine.

De Bobcat E10 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met een comfortabele joystickbediening. Bovendien zijn er extra hydraulische functies geïntegreerd en kan de onderwagen versteld worden van 77 cm tot 110 cm. Het schuifblad is zelfs uitschuifbaar voor extra flexibiliteit. Optioneel is er een hydraulische snelkoppeling verkrijgbaar om nog efficiënter te werken.

Bij aankoop van de Bobcat E10 ontvang je tevens 36 maanden fabrieksgarantie. Er zijn lease-opties beschikbaar, en inruil is tevens mogelijk. Maar het allerbelangrijkste: jij rent niet naar de finishlijn. De Bobcat E10 zorgt ervoor dat werk makkelijk wordt, elke dag weer. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze topklasse mini-graafmachine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen8 kw
Gewicht1176 kg

Vergelijkbare machines