Kubota Powered by XN12

Foto 1 van Kubota Powered by XN12
Foto 2 van Kubota Powered by XN12
Foto 3 van Kubota Powered by XN12
Foto 4 van Kubota Powered by XN12
Foto 5 van Kubota Powered by XN12
Foto 6 van Kubota Powered by XN12
Foto 7 van Kubota Powered by XN12
Foto 8 van Kubota Powered by XN12
Foto 9 van Kubota Powered by XN12
Foto 10 van Kubota Powered by XN12
Foto 11 van Kubota Powered by XN12
Foto 12 van Kubota Powered by XN12
Foto 13 van Kubota Powered by XN12
Foto 14 van Kubota Powered by XN12
1/14

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Tolhoek Machinery

Scharren 16
8517 HN Scharsterbrug

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelPowered by XN12
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en direct inzetbare mini-graafmachine? Laat ons dit model van Rhinoceros, type: XN12, aangedreven door Kubota aan je voorstellen.

Deze allrounder is netjes onderhouden en staat garant voor krachtige prestaties en uitstekende manoeuvreerbaarheid. Onder de motorkap vind je een robuuste Kubota-motor met drie cilinders, die de betrouwbaarheid en efficiency belooft waar het merk Kubota bekend om staat.

De mini-graafmachine is verder uitgerust met een reeks geweldige functies. Het beschikt over een zwenkgiek, die een grotere flexibiliteit biedt bij graafwerkzaamheden in beperkte ruimte. Een comfortabele cabine zorgt voor een uitstekende werkplek, terwijl het schuifblad de machine extra stabiliteit en efficiëntie geeft. Voor jouw veiligheid en gemak is er ook een werklamp geïnstalleerd.

Een extra hydraulische functie zorgt voor meer functionaliteit met de mogelijkheid om verschillende accessoires aan te sluiten. Voor een kleine meerprijs van 499 euro wordt hij geleverd met een snelwissel en twee bakken, een deal die je niet wilt missen.

Weet je waar het nog beter wordt? Deze machine wordt geleverd met 1 jaar fabrieksgarantie op onderdelen. Dat betekent dat je zorgeloos kunt werken met de zekerheid die deze garantie biedt. Graafmachine nodig? Bekijk dan snel deze Rhinoceros XN12, aangedreven door Kubota.

En vergeet niet, inruil is mogelijk. Kom gerust eens langs op onze locatie voor meer informatie of een bezichtiging. Betrouwbaarheid, comfort en kracht, dat is wat deze Rhinoceros XN12, aangedreven door Kubota, je biedt.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen11 kw
Gewicht1010 kg

Vergelijkbare machines