Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru

Foto 1 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 2 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 3 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Foto 4 van Hyundai 30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
1/4

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

ZHE Trading

Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
Model30B-7A elektrische heftruck 3000kg 3ton vorkheftru
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid en kracht, dan is deze Hyundai 30B-7A elektrische heftruck de perfecte machine voor jou. Deze hoogwaardige heftruck komt met een scala aan opties die zowel de veiligheid als de efficiëntie van je werkzaamheden verbeteren.

Laten we beginnen met de kracht achter de machine, namelijk de 80Volt / 560 Ah batterij R&W. Deze betrouwbare batterij zorgt ervoor dat de heftruck urenlang kan presteren zonder in te leveren op prestaties.
Daarbij wordt deze heftruck geleverd met lader, waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat je machine weer klaar is voor gebruik.

Voor de veiligheid is deze heftruck voorzien van LED verlichting rondom en extra LED werklampen. Hierdoor heeft de bestuurder altijd goed zicht, ongeacht de lichtomstandigheden in je werkomgeving. Daarnaast komt de heftruck met een panoramische spiegel die voor een goed overzicht zorgt tijdens het manoeuvreren.

De Hyundai 30B-7A is uitgerust met vier hydraulische functies, wat zorgt voor meer veelzijdigheid bij het bedienen. We weten dat down-time geld kost, daarom bieden we 1 jaar garantie op de machine. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan staan we voor je klaar bij het oplossen van het probleem.

Daarnaast willen we je graag vertellen over de flexibele lease mogelijkheden die we bieden. Voor elk bedrijf en elke situatie hebben we een passende oplossing, of nu je een kortlopende of langdurige oplossing zoekt. Contact ons gerust voor meer details.

Al deze voordelen maken de Hyundai 30B-7A elektrische heftruck tot een aanwinst voor elke bedrijfsuitrusting. Een machine waar je op kunt vertrouwen. Zo hebben we weer een stap gezet in het makkelijker maken van jouw werk.

Opties

  • 3e ventiel
  • Acculader

Vergelijkbare machines