Maritiem materieel leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Financier maritiem materieel met Beequip

Ben je op zoek naar financiering, dan is BEEQUIP dé partner voor MKB-bedrijven in de sector maritiem. Voor jouw materieel geldt: lease gebruikt of nieuw bij BEEQUIP, dan kies je voor een partner met kennis van zaken.

Nederland en de maritieme sector: met onze (zee)havens en rivieren naar het achterland lijkt het soms wel synoniem te zijn aan elkaar. Het is daarom niet verbazingwekkend dat het één van de grootste sectoren is in het Nederlandse bedrijfsleven. Onze specialisten kennen het maritiem materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het schip wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Rik van Hal

06 2837 6809 010 340 0844

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de maritiem sector.

Maritiem equipment financieren

Leasen is een flexibele oplossing die is afgestemd op de groei van jouw onderneming. Of het nu gaat om de financiering van een (nieuw) binnenvaartschip, het leasen van werkmateriaal voor op pontons, de pontons zelf of specialistisch offshore materieel zoals een Jackup Rig of Snubbingmachine, wanneer je voor BEEQUIP kiest is je financiering snel en eenvoudig geregeld.

Equipment first

BEEQUIP kent het materieel wat jij nodig hebt. We zetten dat daarom ook vooraan in de financieringsoplossing die we voor je maken. Equipment First, noemen we dat. Eerst kijken we naar wat je nodig hebt en hoe je dit gaat gebruiken om de waarde te bepalen. Daarna pas komen de jaarcijfers aan bod. Onze specialisten kunnen zowel gebruikt als nieuw maritiem materieel op waarde schatten. Hierdoor kunnen we vaak net een stap extra maken in onze maatwerk leaseoplossingen dan traditionele partijen.

Snel aan de slag

Door deze aanpak kunnen we snel handelen, bij BEEQUIP denken we namelijk liever in dagen dan weken. We zoeken samen met jou de best passende financieringsoplossing voor het materieel dat jij nodig hebt. Dat kan door middel van financial lease waarbij de goederen direct jouw economisch eigendom worden maar ook via (full) operational lease waarbij wij het materieel voor je kopen en jij dit voor een vaste prijs en gedurende een vaste termijn van ons huurt.

Sale- en leaseback

Heb je al een hele vloot aan bijvoorbeeld containers en schepen, maar wil je juist je cashflow vergroten? Kijk dan eens naar onze Sale en Lease Back optie waarbij wij een gedeelte van jouw materieel opkopen om zo geld vrij te maken. Jij leaset vervolgens het materieel van ons terug én hebt ruimte om investeringen te doen. Dat bedoelen we met groei.