Maritiem materieel financieren

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Maritiem materieel financieren voor je bedrijf?

Ben je op zoek naar financiering, dan is Beequip dé partner voor MKB-bedrijven in de sector maritiem. Voor jouw materieel geldt: lease gebruikt of nieuw bij Beequip, dan kies je voor een partner met kennis van zaken.

Nederland en de maritieme sector: met onze (zee)havens en rivieren naar het achterland lijkt het soms wel synoniem te zijn aan elkaar. Het is daarom niet verbazingwekkend dat het één van de grootste sectoren is in het Nederlandse bedrijfsleven. Onze specialisten kennen het maritiem materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je het schip wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Ilse Rodewijk

06 13 68 65 85 010 340 0844

ilse.rodewijk@beequip.nl

Ilse Rodewijk is Lease Officer en is gespecialiseerd in equipment voor de maritieme sector.

Maritiem equipment financieren

Leasen is een flexibele oplossing die is afgestemd op de groei van jouw onderneming. Of het nu gaat om een (nieuw) binnenvaartschip leasen, het leasen van werkmateriaal voor op pontons, de pontons zelf of specialistisch offshore materieel zoals een Jackup Rig, wanneer je voor Beequip kiest is je financiering snel en eenvoudig geregeld en kun je tegelijkertijd groeien.

Je kunt bij ons terecht voor:

Hieronder valt bijvoorbeeld:

  • ROV’s
  • Kabeltransport/legapparatuur
  • Scrubbers
  • Pontons

Waar staat jullie ‘equipment first’ aanpak voor?

Beequip kent het materieel dat jij nodig hebt. We zetten dat daarom ook vooraan in de financieringsoplossing die we voor je maken. Wij hebben specialisten met kennis van elke leasing sector, waardoor we altijd passend advies kunnen geven. Equipment First, noemen we dat. Eerst kijken we naar wat je nodig hebt en hoe je dit gaat gebruiken om de waarde te bepalen. Daarna pas komen de jaarcijfers aan bod. Onze specialisten kunnen zowel gebruikt als nieuw maritiem materieel op waarde schatten. Hierdoor kunnen we vaak net een stap extra maken in onze maatwerk leaseoplossingen dan traditionele partijen.

Hoe lang duurt het lease-aanvraag proces?

Door deze aanpak kunnen we snel handelen, bij Beequip denken we namelijk liever in dagen dan weken. We zoeken samen met jou de best passende financieringsoplossing voor het materieel dat jij nodig hebt. Dat kan door middel van financial lease waarbij de goederen direct jouw economisch eigendom worden maar ook via (full) operational lease waarbij wij het materieel voor je kopen en jij dit voor een vaste prijs en gedurende een vaste termijn van ons huurt.

 

Sale & lease back

Heb je al een hele vloot aan bijvoorbeeld containers en schepen, maar wil je juist je cashflow vergroten? Kijk dan eens naar onze sale & lease back optie waarbij wij een gedeelte van jouw materieel opkopen om zo geld vrij te maken. Jij leaset vervolgens het materieel van ons terug én hebt ruimte om investeringen te doen. Dat bedoelen we met groei.

Klantverhaal

Value Maritime

“Tijdens de beginperiode waren wij opzoek naar een ondernemend bedrijf dat ons hierbij kon helpen. Na wat rondvragen kwam Beequip meerdere keren naar voren. Wij merkten direct dat Beequip vernieuwend denkt en dat zij ons konden bieden waar we naar op zoek waren. En dus is er een mooie samenwerking ontstaan.”

Bekijk het klantverhaal -->

Service van Beequip

Maritiem materieel financieren bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke lease oplossing je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen maritiem leasen, maar een ander zwaar materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasencontainers leasen en verreikers leasen.