Gebruikte of nieuwe
machine leasen voor de bouw

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Financier een bouwmachine bij Beequip

Materieel nodig waar je op kunt bouwen? Verreikers, hoogwerkers, een autolaadkraan: een bouwmachine is niet het goedkoopste stuk gereedschap. Lease gebruikt of nieuw bij Beequip voor een passende financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de bouwmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen, bouwmachines, afvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

Een bouwmachine leasen in een wip

Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers, maar nemen we de waarde van het materieel dat je wilt leasen als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Zo bieden we jouw bedrijf een financiering aan die perfect op je onderneming is afgestemd: zo kan jouw bedrijf groeien. Wil je liever bouwmachines leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Hoogwerker leasen

​Of je nu een telescoophoogwerker van Genie uitzoekt of een schaarhoogwerker van Haulotte, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing die past bij jouw onderneming. Één of meer, voor jezelf of om te verhuren, dat past allemaal. Ben je misschien al in het bezit van één of meerdere hoogwerkers? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf.

Wil jij een hoogwerker leasen? Hier lees je meer over het leasen van een hoogwerker.

Verreiker leasen

Op de bouwput is een verreiker natuurlijk onmisbaar. Heb of wil je er zelf eentje, huur je nu of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met één van de experts van Beequip te praten. Zij helpen je met een op maat gemaakte financiering. Wij gaan verder waar de bank stopt. Dit kunnen we  in tegenstelling tot hen wel, omdat we het materieel en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een passende oplossing voor aanbieden.

​Ben jij in de markt voor een verreiker? Een verreiker leasen doe je via deze pagina. ​

Autolaadkraan leasen

Dus, je werkt in de bouw en in het bijzonder in de distributie. Dan is een autolaadkraan de perfecte bouwmachine om te leasen. Zo krijg je al die zware materialen perfect van je truck. Bij Beequip verzorgen we heel snel en eenvoudig de financiering van jouw volgende laadkraan.

Neem contact op voor een passend advies voor jouw onderneming.

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het nieuwsbericht!