Maaimachine leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

Maaien, dorsen of hakselen. De moderne landbouwmachines combineren meerdere functies in één machine. Wel zo handig, dat neemt minder plaats in en het scheelt in de investering. Wil jij een maaimachine financieren? Bij Beequip zit je goed. Wij kijken met je mee voor de perfecte financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de maaimachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Gebruikte of nieuwe maaimachine leasen

​Het leasen van een maaimachine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming. Wij geloven dat een financieringsoplossing niet alleen maar kan bij goede jaarchijfers uit het verleden. Wij kijken liever vooruit: jouw machine en plannen zijn de basis voor onze leaseofferte. Vaak vinden we de keuze voor een gebruikte machine verstandig. De kop is eraf, dat scheelt vaak behoorlijk in de maandlasten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en Lease Back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”