DE VOORDELEN VAN

OPERATIONAL LEASE BIJ BEEQUIP

Operational lease lijkt veel op huren. Beequip koopt de machine die jij wil hebben van de leverancier. Vervolgens huur jij de machine van ons terug.

De machine staat niet bij jouw bedrijf op de balans. Beequip is dus zowel jurisich als economisch eigenaar van de machine. Aan het einde van de leaseperiode om het object te kopen van Beequip.

Onze expert

Bernard van Meer

06 18 30 25 73 010 340 08 44

bernard.vanmeer@beequip.nl

Bernard van Meer is lease officer bij BEEQUIP en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sector en heftrucks.

DE VOORDELEN VAN OPERATIONAL LEASE

  • Het materieel staat niet op de balans van jouw bedrijf als je een operational lease hebt afgesloten
  • Hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk
  • Je betaalt een overzichtelijk en vast bedrag per maand
  • Aan het einde van het leasecontract heb je een koopoptie en kun je de machine van ons kopen
  • Liever het leasecontract verlengen? Dat is ook vaak mogelijk!
  • Operational lease is geschikt voor zowel gebruikte als nieuwe machines
  • Al bij machines vanaf €15.000,-

GEBRUIKTE MACHINE OPERATIONAL LEASEN

Heb je een gebruikte machine op het oog? Dat vinden wij alleen maar logisch, want de maandlasten zijn lager en bovendien werkt een gebruikte machine vaak net zo goed als een nieuwe. Bij Beequip helpen we je dan maar ook al graag met een lease voor een gebruikte machine. Ook een gebruikte machine komt in aanmerking voor operational lease. Heb je al een gebruikte machine in bezit en wil je geld vrij maken om te groeien? Dan komt deze in aanmerking voor onze Sale & Lease Back oplossing.

HOE WERKT SALE EN LEASE BACK?

De kracht van deze oplossing is zonder meer de snelheid en eenvoud. Allereerst waardeert BEEQUIP jouw vloot op dagwaarde. Voor deze waarde kopen wij de machine(s). Met de verkoopopbrengst kun jij andere investeringen doen. De opbrengst wordt tegelijkertijd omgezet in een lease voor een bepaalde periode en maandelijkse leasetermijn. Samen met BEEQUIP bepaal je of je deze maandtermijnen kunt betalen. Als de bank of een andere leverancier een pand- of eigendomsrecht op de machines heeft, moeten deze partijen een vrijgave van deze rechten geven. Als deze stappen doorlopen zijn tekenen we samen de koop- en leaseovereenkomst.

Klant verhaal

Rameau Fijnprofileren

“Ik was geïnteresseerd in een tweedehands machine. Bijna geen enkele partij financiert dat, maar BEEQUIP gelukkig wel. Gebruikte machines doen het net zo goed als nieuwe en het scheelt in de maandlasten.”