Leasevormen

Welke service biedt Beequip?

Equipment-first

Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden bij Beequip. Zo lichten wij je graag de leasevormen toe die je bij Beequip kunt aanvragen en bekijken we welke leasevorm het beste aansluit bij je materieel en situatie. Zo kun je eveneens kennis maken met de ‘equipment first’ aanpak van Beequip. Neem contact met ons op!  

14 equipment klassen

Wij kunnen je helpen aan divers zwaar materieel, waaronder bouw-, landbouw– en schoonmaak– en metaalbewerkingsmachines, containers, kranen, treinen en heftrucks, en bieden hiervoor verschillende soorten lease aan. Samen kijken we naar welke leasevorm het este bij je past. Wij kijken verder dan kasstromen, jaarrekeningen en contracten; onze equipment specialisten beoordelen het materieel en baseren hier de lease offerte op. 

Tweedehands en nieuw materieel

Bij Beequip is het ook mogelijk om gebruikt materieel te leasen, dit juichen wij alleen maar toe! Hier is namelijk de ‘kop’ al af, waardoor de waarde minder snel daalt en jij minder hoge maandlasten hebt. Doordat wij equipment-experts in dienst hebben kunnen wij de waarde van je tweedehands machine bepalen en hierdoor een goede leaseaanbieding doen. Meer weten over de voordelen van tweedehands leasen? Lees hier: Waarom tweedehands leasen?