Lasersnijmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Lasersnijmachine leasen voor je bedrijf?

Een lasersnijmachine leasen wordt steeds populairder. Want een lasersnijmachine is een grote investering. Hierom wordt de aankoop ervan vaak uitgesteld. Dat is zonde, want het is tegenwoordig belangrijk om de concurrentie voor te blijven met goede machines.

Met leasen kun je wel nu die nieuwe of gebruikte lasersnijmachine aanschaffen die je op het oog hebt, zonder dat dit meteen een enorme aanslag op de bedrijfskas is. Je betaalt de lasersnijmachine namelijk in maandelijkse termijnen voor een vooraf afgesproken periode, en aan het einde van die periode kun jij de volledige eigenaar van de nieuwe of gebruikte lasersnijmachine zijn. Zo heeft je onderneming nog geld over om te blijven groeien, andere investeringen te doen of om meer financiële zekerheid te behouden.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een lasersnijmachine leasen bij Beequip?

Bij Beequip is een lasersnijmachine leasen simpel, flexibel en snel geregeld. Door kennis van de metaalbewerkingsmachines die jij aan wil schaffen, kunnen we eenvoudig de waarde ervan bepalen, en hierop de lease baseren. Hierdoor is een gebruikte lasersnijmachine leasen ook geen enkel probleem.

Bovendien denken we graag met je mee, we snappen bijvoorbeeld dat je er vaak snel bij moet zijn wanneer je een gebruikte machine op het oog hebt. Daarom kan een lease bij ons binnen 72 uur geregeld zijn. Ook als je een starter bent, of wat minder goede jaren achter de rug hebt. Tegen een goed plan, zegen we namelijk zelden nee.

Wat zijn de voordelen van een lasersnijmachine leasen?

Een lasersnijmachine kopen is een flinke investering. Met leasen kun je in termijnen betalen om de aanslag op de bedrijfskas te beperken. Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de lasersnijmachine en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van metaalbewerkingsmachines kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. Aan het einde van de leaseperiode kan de lasersnijmachine volledig jouw eigendom zijn. Leasen heeft dus meerdere voordelen ten opzicht van kopen of huren.

Hoe snel kun je een lasersnijmachine leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Zo kun jij snel handelen wanneer je een lasersnijmachine op het oog hebt. En loop je geen mooie kansen mis.

Nieuwe of gebruikte lasersnijmachine leasen?

De keuze voor een nieuwe of gebruikte lasersnijmachine is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikte metaalbewerkingsmachines geen optie zijn voor lease. Dit is een misvatting, want bij Beequip moedigen we dit juist aan! Want een gebruikte lasersnijmachine leasen scheelt ontzettend in de maandlasten terwijl de lasersnijmachine nog uitstekend werk levert. Dit is voor jouw onderneming dus vaak de verstandigste keuze.

Lasersnijmachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een lasersnijmachine leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat is financial lease?

Wil je graag een lasersnijmachine leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de lasersnijmachine bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je lasersnijmachine. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een lasersnijmachine leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de lasersnijmachine. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je géén standaard lease aanvraag voor jouw toekomstige lasersnijmachine? Ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken. Wij denken graag met je mee.

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Niet alleen met bouwmachines leasen, maar ook met landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen kunnen wij je helpen.