Gebruikte of nieuwe
kraan leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een kraan leasen voor je bedrijf?

​Hoog, hoger, hoogst. Met een kraan breng je spullen op grote hoogte als dat nodig is. En we denken altijd aan de bouw of verbouw, maar kranen worden natuurlijk op meer plekken ingezet.

Goederenoverslag, containers of zelfs bij de brandweer. Overal waar gehesen moet worden. En de kraan financieren doe je via Beequip: lease gebruikt of nieuw. Voor die Liebherr 355C vinden we de best mogelijke lease oplossing. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de kraan wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Dat is onze equipment-first aanpakLaat ons je helpen met een passende lease oplossing.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een kraan leasen in plaats van kopen of huren?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de kraan en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van kranen kun je voor een lage maandprijs met een kostbare kraan aan de slag. Aan het einde van de leaseperiode kan de kraan volledig jouw eigendom zijn. Een kraan leasen heeft dus meerdere voordelen ten opzichte van een kraan huren.

Waarom een kraan leasen bij Beequip?

​Of je nu gaat hijsen met een Faun telescoopkraan of een Spiering mobiele torenkraan… Het maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat het materieel vervangen moet worden, dan zijn wij er voor je. Wij willen je helpen groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om je volgende kraan te financieren. Jij kiest, wij financieren.

Gebruikte of nieuwe kraan leasen?

Een gebruikte kraan leasen is bij Beequip geen enkel probleem. Voor het leasen van een nieuwe of gebruikte kraan is een flexibele oplossing nodig. Afgestemd op de groei van jouw onderneming. Op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte of nieuwe telescoopkraan, mobiele draadkraan, torenkraan, of vouwkraan? Een kraan leasen via Beequip kan altijd en overal ter wereld. 

​Hieronder een greep van kranen waarvoor wij een lease oplossing kunnen bieden.

Meer weten over alle verschillende soorten kranen? Neem een kijkje op deze blog: soorten hijskranen: welke zijn er allemaal?

Staat jouw kraan hier niet bij? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare kraan lease mogelijk te maken. Mogen wij je verbazen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.

Hoe snel kun je een kraan leasen bij Beequip?

​Door onze equipment first aanpak kunnen we heel snel handelen. Dagen in plaats van weken. Een gebruikte kraan leasen vinden we bijvoorbeeld vaak een erg goede oplossing. Het verlaagt de investering en de machines gaan tegenwoordig lang genoeg mee. ​

Kraan leasen: kies de leasevorm die bij jou past

Wij bieden drie leasevormen aan voor nieuwe of gebruikte kranen. Het verschil tussen deze leasevormen is of je ervoor kiest om het equipment wél of niet op de eigen balans te zetten, en of je aan het einde van de lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als huurder ben je wel economisch eigenaar van de kraan, omdat het materieel op jouw balans staat. Lees meer over financial lease.

Wat is operational lease?

Bij operational lease huur je de kraan van de leasemaatschappij voor een vast bedrag elke maand. Omdat Beequip het object koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel). Bij operationele lease krijg je na de leaseperiode de optie om het object te kopen. Lees meer over operational lease.

Wat is sale & lease back?

Is jouw materieel prima in orde, maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je kraan vast zit, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale & lease back oplossing. Dat geeft ruimte voor fantastische innovaties. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Wil jij niet langer wachten met het leasen van de kraan? Neem nu contact op met Beequip, we kijken graag hoe we je kunnen helpen. Kraan leasen? Dat doe je bij Beequip.