Gebruikte of nieuwe
kraan leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een kraan financieren bij Beequip

​Hoog, hoger, hoogst. Met een kraan breng je spullen op grote hoogte als dat nodig is. En we denken altijd aan de bouw of verbouw, maar kranen worden natuurlijk op meer plekken ingezet.

Goederenoverslag, containers of zelfs bij de brandweer. Overal waar gehesen moet worden. En de kraan financieren doe je via Beequip: lease gebruikt of nieuw. Voor die Liebherr 355C vinden we de best mogelijke lease oplossing. Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de kraan wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen,
bouwmachines, afvalverwerkingsmachines en recyclingmachines.

Snel een hijskraan leasen

​Door onze equipment first aanpak kunnen we heel snel handelen. Dagen in plaats van weken. Een gebruikte kraan leasen vinden we bijvoorbeeld vaak een erg goede oplossing. Het verlaagt de investering en de machines gaan tegenwoordig lang genoeg mee. ​

​Zo kun je een kraan financieren bij Beequip

​Of je nu gaat hijsen met een Faun telescoopkraan of een Spiering mobiele torenkraan maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat het materieel vervangen moet worden. Dan zijn wij er voor je. Wij willen je helpen groeien. En dat doen we door de best passende oplossing te vinden om de volgende kraan te financieren. Jij kiest, wij financieren.

​Kapitaal vrijmaken met sale- en leaseback

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Dat geeft ruimte voor fantastische innovaties. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Gebruikte of nieuwe mobiele kraan leasen

Voor het leasen van een nieuwe of gebruikte kraan is een flexibele oplossing nodig. Afgestemd op de groei van jouw onderneming. Op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte of nieuwe telescoopkraan, mobiele draadkraan, torenkraan, of vouwkraan? Een kraan leasen via Beequip kan altijd en overal ter wereld. 

​Hieronder een greep van kranen waarvoor wij een lease oplossing kunnen bieden.

Staat jouw kraan hier niet bij? Ook geen probleem. Wij hebben of maken een oplossing om voor elke denkbare kraan leasen mogelijk te maken. Mogen wij je verbazen met onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.