Kniklader leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een kniklader leasen voor je bedrijf?

Wil je een kniklader aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: nieuwe of gebruikte knikladers kun je leasen bij Beequip. Een nieuwe of tweedehandse kniklader is een grote investering. Door te kiezen voor leasen kun je deze kosten verspreiden.

Met leasen betaal je namelijk een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken periode. Zo kun je financiële speelruimte behouden om andere investeringen te doen. De keuze is aan jou of je kiest voor financial lease of operational lease. Maar ook sale & lease back is mogelijk.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een kniklader leasen?

Leasen heeft meerdere voordelen ten opzichte van huren of kopen. Het ligt aan de situatie van jouw onderneming om te bepalen wat het beste bij jou past. Kies je voor financial lease dan hoef je niet in een keer het gehele aankoopbedrag te betalen, waardoor je geld overhoudt om andere investeringen te doen. Bovendien hoef je niet eerst te sparen voordat je een nieuwe machine kunt aanschaffen. Zo kan onderneming blijven groeien.

Daarnaast heb je met leasen aan het einde van de leaseperiode een koopoptie, Het geld dat je maandelijks betaalt gaat dus niet verloren. Wil je liever meer flexibiliteit? Dan kun je het beste voor operational lease kiezen wanneer je de machine vaak gebruikt. Hierbij betaal je net als met huren voor gebruik in plaats van bezit.

Gebruikte kniklader leasen?

Een gebruikte kniklader leasen is bij Beequip geen enkel probleem. Sterker nog, we moedigen dit juist aan. Want wanneer je kiest voor een gebruikte grondverzetmachine scheelt dat aanzienlijk in de maandlasten. Bovendien heb je hierbij geen last van levertijden waardoor je dus snel met je machine aan het werk kan. En aangezien je bij Beequip snel weet waar je aan toe bent, kun je snel handelen wanneer je een gebruikte kniklader op het oog hebt.

Hoe snel kun je een kniklader leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. We snappen namelijk dat je er vaak snel bij moet zijn, wanneer je een nieuwe machine wil aanschaffen. Kies je voor een lease bij Beequip, kun je dus snel met je nieuwe aanwinst aan de slag.

Online leaseprijs berekenen voor jouw kniklader

Je kunt online alvast een lease berekening maken in onze leasecalculator om een kijkje in de maandelijkse kosten te nemen. Hier kun je aangeven of je voor een gebruikte of een nieuwe kniklader wilt gaan. Wil je liever eerst iemand spreken? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact via 010-340 08 44 of stuur een mail naar sales@beequip.nl.

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Kniklader leasen: wat zijn de leasevormen?

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van een nieuwe of gebruikte kniklader is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het leasetermijn volledig eigenaar van de kniklader wilt worden.

Wat is financial lease?

Een kniklader leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het equipment en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van de kniklader. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de kniklader.

Wat is operational lease?

Als je de kniklader juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de kniklader van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de grondverzetmachine worden. Wil je de kniklader na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Wat is sale & lease back?

Heb je meerdere grondverzetmachines en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de kniklader, knikladers of andere machines gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Welke service biedt Beequip?

Naar welk type kniklader je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. We werken simpel, flexibel en snel. Want we begrijpen dat een financiering maatwerk is, en denken daarom graag met je mee. Bovendien zeggen we tegen een goed plan zelden ‘nee’. Maar kijken we naar wat er wel mogelijk is.

Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.