Kipper leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Kipper leasen voor je bedrijf?

Een kipper oplegger kopen kan een aanslag op de bedrijfskas zijn. Met lease kun je een nieuwe of gebruikte kipper aanschaffen en deze in termijnen betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je meer financiële zekerheid behouden. Een kipper leasen is daarom vaak een verstandige keuze voor jouw onderneming.

Bij Beequip vinden we dat een financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt. We nemen de waarde van het materieel als uitgangspunt van de lease, niet jouw jaarcijfers van de afgelopen jaren. Dat noemen we onze equipment-first aanpak.

Onze expert

Raymond van der Ree

010 340 08 44

raymond.vanderree@beequip.nl

Raymond van der Ree is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Waarom leasen in plaats van een kipper kopen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de aanschafprijs van de kipper oplegger en de looptijd van de lease. Kies je voor financial lease dan kan de kipper aan het einde van de leaseperiode volledig jouw eigendom zijn. Maar ondertussen behoud je meer financiële speelruimte en kun je ook andere investeringen blijven doen. Zo kan je bedrijf blijven groeien.

Hoe snel kun je een kipper leasen?

We kunnen heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Als alles soepel verloopt, kun jij binnen 72 uur al met je kieptrailer de weg op. De meeste dingen worden namelijk automatisch en online geregeld. Hierdoor hoef je niet lang op goedkeuring te wachten.

Nieuwe of gebruikte kipper leasen?

De keuze voor een nieuwe of gebruikte kipper is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikt materieel geen optie is voor lease. Dit is een misvatting, we moedigen dit juist aan! Want een gebruikte kiepwagen leasen scheelt ontzettend in de maandlasten. En een jong gebruikte kipper gaat vaak nog jaren mee.

Waarom een kipper leasen bij Beequip?

Bij Beequip zeggen we tegen een goed plan zelden nee. We begrijpen het ondernemerschap en hebben net als jij een passie voor materieel. Daarom zorgen we ervoor dat alles snel en duidelijk geregeld wordt. Bovendien denken we graag met je mee wanneer jouw lease aanvraag wat extra aandacht nodig heeft. Zo werken we simpel, flexibel en snel.

Klantverhaal

Transportbedrijf ALP leaset allereerste BMC truck in Nederland

Lees hier het klantverhaal -->

Kipper leasen: wat zijn de leasevormen?

Welke leasevormen zijn er? Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest de kipper wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het transport wilt worden.

Financial lease

Een kipper leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het voertuig en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het transportmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de kieptrailer.

Operational lease

Als je de kipper juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je het transportmiddel van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van het voertuig worden. Wil je het wegtransport na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back

Heb je een aantal kippers en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie transportmiddelen tijdelijk aan Beequip zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je het transport gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Een kieptrailer leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van leasen je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen kieptrailer leasen, maar ander materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasenheftrucks leasen en trailers leasen.