Hooimachine leasen

Bereken direct je leaseprijs

Hooimachine leasen

Jij kiest de machine, wij regelen de financiering

Mooie, ronde balen hooi op het land. Het geeft ons altijd een beetje een vakantiegevoel. Wil jij jouw hooimachine financieren? Dan willen wij je graag helpen daarbij. Het is onze missie om jouw bedrijf te laten groeien door de beste financieringsoplossing te bieden.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de landbouwmachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Gebruikte of nieuwe hooimachine leasen

​Een hooimachine financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met één van onze experts!​ Het gesprek gaat dan vooral over jouw hooimachine. Niet over je jaarcijfers. Het materieel vinden wij het belangrijkste. ​

Zelfrijdend of hang je het achter de trekker? Beide soorten hebben hun voor- en nadelen. Of misschien toch zo’n grote combinatiemachine.. Bij Beequip vind je experts die je kunnen helpen de keuze te maken die voor jou het beste is. Wil je ook je trekker vervangen of heb je ook een grondbewerkingsmachine nodig? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Alle soorten materieel kunnen we meenemen.De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

Kapitaal vrijmaken met sale- en lease back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!