Hoogwerker leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Hoogwerker leasen voor je bedrijf?

Materieel nodig waar je mee de lucht in kunt? Schaar-, telescoop- of autohoogwerkers: een kleine greep uit de verschillende type hoogwerkers die wij vaak tegen komen. Beequip biedt passende financieringsoplossingen voor het leasen van een hoogwerker om snel aan de slag te kunnen.

Wat ons uniek maakt? Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt. Dit zetten we voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Wij baseren onze lease offerte op hoe jij je hoogwerker wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Dit baseren we niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een hoogwerker leasen?

Twijfel je nog tussen een hoogwerker kopen of leasen? Dan kan het slim zijn om voor leasen te kiezen zodat je wat financiële speelruimte overhoudt doordat je de investering spreidt over een aantal maanden. Op deze manier kan je bedrijf blijven groeien. Bovendien heeft leasen fiscale voordelen ten opzichte van een hoogwerker huren wanneer je de machine vaak gebruikt, omdat je uiteindelijk de volledige eigenaar van de hoogwerker wordt.

Wanneer je een hoogwerker kiest kan je voor een nieuwe hoogwerker maar ook gebruikte hoogwerkers kiezen voor jouw lease. Voor meer informatie bekijk onze blog: tweedehands of nieuw materieel leasen?

Wat kost een hoogwerker leasen?

De kosten van een hoogwerker leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de hoogwerker die je wilt leasen en de kenmerken van de lease. De kosten van de hoogwerker worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat dit in een keer betaald moet worden. Verder zal je wanneer je een lease afsluit een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen. Je kunt ook hier de kosten voor je hoogwerker lease berekenen.

Gebruikte hoogwerker leasen

Omdat wij experts in dienst hebben die de waarde van tweedehands hoogwerkers kunnen bepalen, kunnen wij ook gebruikte hoogwerkers aanbieden voor een lease. Vaak is het een slimme keuze omdat de waarde van een nieuwe hoogwerker snel daalt. Kies je voor een tweedehands hoogwerker, dan is ‘de kop er af’ en zal de waarde alleen maar minder snel gaan dalen vanaf het moment dat jij de nieuwe eigenaar wordt. Dit scheelt in de maandlasten. Neem een kijkje op onze blog als je meer wilt weten over de voordelen van tweedehands leasen.

Welke hoogwerkers lease je bij Beequip?

Bij Beequip kun je zelf bepalen welke hoogwerker  je leasen wilt. Jij kiest het materieel en wij regelen de financiering. Zie hieronder voor wat informatie over de verschillende hoogwerker types.

Schaarhoogwerker leasen

Een schaarhoogwerker is in vele maten te koop. Veel gebruikt in de bouw, onderhoud of bij installatiewerken. Handig in het gebruik, omdat de meeste schaarhoogwerkers zelf rijdend zijn. Zo kun je snel en veilig, mobiel op grote hoogte werken.

Beequip financiert merk-onafhankelijk, het maakt dus niet uit of je kiest voor een Genie, JLG, of Haulotte. Of nog een ander merk natuurlijk. Nieuw of gebruikt is de andere keuze. Wat je keuze ook is, jouw volgende schaarhoogwerker kun je eenvoudig leasen via Beequip.

Telescoophoogwerker leasen

​Anders dan de schaarhoogwerker kun je met een telescoophoogwerker makkelijker zijwaarts komen. Handig, wanneer je boven iets moet monteren. Ook voor de telescoophoogwerker komen bekende merken als JLG, Manitou of Genie veel voorbij. Op diesel en zelfs in 4×4 uitvoering als je het terrein in wilt.

​Ben je al in het bezit van een telescoophoogwerker en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dat kan. We taxeren jouw hoogwerker en sturen je een voorstel voor sale & lease back dat exact op jouw bedrijf afgestemd is.

Autohoogwerker leasen

Ben je mobiel in je werk dan is een autohoogwerker leasen de ideale oplossing. Of een aanhanger hoogwerker. Van een simpele Palfinger P120V die je op een bestelbus kunt monteren, via de Ruthmann TBR 250 op een chassis tot en met een Palfinger WT1000 waarmee je tot meer dan 100 meter hoog kunt komen.

​Met name de laatste, zeer hoog reikende hoogwerkers zijn dusdanig groot en zwaar dat ze op een truck chassis worden gebouwd. De combinatie heeft een hoge waarde waardoor ze er geschikt zijn voor een creatieve leaseconstructie. Verhuurt jouw bedrijf deze autohoogwerker inclusief machinist? Bespreek dan met een van onze experts de juiste auto hoogwerker lease.

Spinhoogwerker leasen

​Steviger staan kan bijna niet. De naam spinhoogwerker zegt niet iets over het klimmen maar over de manier waarop deze hoogwerker een stabiele plaatsing borgt. Deze stabiele basis maakt het mogelijk om niet alleen hoog te komen maar ook een stevige reikwijdte te halen. Tot ruim 15 meter voor de Cela Spider 365. Stempelt zichzelf nog met een druk op de knop waterpas ook.

​Deze hoogwerker financieren we graag voor je. Gebruikt of nieuw, klein of groot, eentje of een hele serie. Wij blijven geloven in de waarde van jouw materieel en de business die je daar uit kunt halen. Zo vinden we altijd een passende financieringsoplossing.

Knikhoogwerker leasen

Een knikarm hoogwerker, zoals de Manitou 160 ATJ, is een beetje een combinatie van verschillende soorten hoogwerkers. Voor binnen en buiten, zelfrijdend en met een behoorlijk bereik. Op banden, rupsen of met een spinonderstel zoals JLG ze maakt.

​Wil je deze hoogwerker financieren? Bel vandaag nog met een van onze experts om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te onderzoeken.

Masthoogwerker leasen

Je zou denken dat een masthoogwerker het hoogst van allemaal kan. Dat heeft met de naam te maken. Het is echter niet zo. De masthoogwerker kun je het beste vergelijken met de schaarhoogwerker; compact, meestal zelfrijdend en de lift gaat recht omhoog. Daarom worden ze ook wel verticaalhoogwerker genoemd. Het beestje moet een naam hebben. Wat dacht je van een Haulotte star 6? Comfortabel werken op een hoogte van 6 meter.

​Welke maat, merk, gewicht of hoogte je ook kiest, je volgende hoogwerker financieren we graag voor je.

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Hoogwerker leasen: wat zijn de lease-vormen?

Als je een hoogwerker leasen wilt bij Beequip, kan dat op verschillende manieren. Bij ons profiteer je van unieke lease-oplossingen, omdat wij altijd het materieel als uitgangspunt nemen en dus niet eerst naar jullie jaarcijfers kijken. Bekijk de verschillende leasevormen hieronder en bepaal welke oplossing mogelijk fiscaal voordeel oplevert voor jouw onderneming.

Financial lease
Een hoogwerker leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze financiële lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van de graafmachine en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de hoogwerker.

Operational lease
Als je de hoogwerker juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de hoogwerker van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de hoogwerker na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back
Heb je een hoogwerker en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je je hoogwerker tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de hoogwerker gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Of je nou een masthoogwerker, knikhoogwerker, autohoogwerker of telescoop hoogwerker wil leasen. Hoogwerkers leasen, doe je bij Beequip! Wij helpen je graag verder met onze lease oplossingen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast hoogwerkers kun je bij ons ook diverse andere bouwmachines leasen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de verreiker leasenof heftrucks leasen? Ook daarmee helpen we je graag.