Hoogwerker leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Materieel nodig waar je mee de lucht in kunt? Schaar-, telescoop- of autohoogwerkers: een kleine greep uit de verschillende type hoogwerkers die wij vaak tegen komen. Beequip biedt passende financieringsoplossingen om snel aan de slag te kunnen.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de hoogwerker wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen en bouwmachines,

Een schaarhoogwerker leasen?

Een schaarhoogwerker is in vele maten te koop. Veel gebruikt in de bouw, onderhoud of bij installatiewerken. Handig in het gebruik, omdat de meeste schaarhoogwerkers zelf rijdend zijn. Zo kun je snel en veilig, mobiel op grote hoogte werken.

Beequip financiert merk onafhankelijk, het maakt dus niet uit of je kiest voor een Genie, JLG, of Haulotte kiest. Of nog een ander merk natuurlijk. Nieuw of gebruikt is de andere keuze. Wat je keuze ook is, jouw volgende schaarhoogwerker lease je eenvoudig en snel via Beequip.

Lease mogelijkheden voor een telescoophoogwerker

‚ÄčAnders dan de schaarhoogwerker¬†kun je met een telescoophoogwerker¬†makkelijker zijwaarts komen. Handig, wanneer je boven iets moet monteren. Ook voor de telescoophoogwerker¬†komen bekende merken als JLG, Manitou of Genie veel voorbij. Op diesel en zelfs in 4√ó4 uitvoering als je het terrein in wilt.

‚ÄčBen je al in het bezit van een telescoophoogwerker¬†en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dat kan. We taxeren jouw hoogwerker en sturen je een voorstel voor¬†sale- en leaseback¬†dat exact op jouw bedrijf afgestemd is.

Financiering voor de autohoogwerker

Ben je mobiel in je werk dan is een autohoogwerker de ideale oplossing. Of een aanhanger hoogwerker. Van een simpele Palfinger P120V die je op een bestelbus kunt monteren, via de Ruthmann TBR 250 op een chassis tot en met een Palfinger WT1000 waarmee je tot meer dan 100 meter hoog kunt komen.

‚ÄčMet¬†name de laatste, zeer hoog reikende hoogwerkers¬†zijn dusdanig groot en zwaar dat ze op een truck chassis gebouwd worden. De combinatie heeft een hoge waarde waardoor ze er geschikt zijn voor een creatieve leaseconstructie. Verhuurt jouw bedrijf deze autohoogwerker¬†inclusief machinist? Bespreek dan met een van onze experts de juiste¬†auto hoogwerker¬†lease.

Lease een spinhoogwerker

‚ÄčSteviger¬†staan kan bijna niet. De naam spinhoogwerker¬†zegt niet iets over het klimmen maar over de manier waarop deze hoogwerker een stabiele plaatsing borgt. Deze stabiele basis maakt het mogelijk om niet alleen hoog te komen maar ook een stevige reikwijdte te halen. Tot ruim 15 meter voor de Cela Spider 365. Stempelt zichzelf nog met een druk op de knop waterpas ook.

‚ÄčDeze¬†hoogwerker financieren we graag voor je. Gebruikt of nieuw, klein of groot, eentje of een hele serie. Wij blijven geloven in de waarde van jouw materieel en de business die je daar uit kunt halen. Zo vinden we altijd een passende¬†financieringsoplossing.

Een knikhoogwerker financieren

Een knikarm hoogwerker, zoals de Manitou 160 ATJ, is een beetje een combinatie van verschillende soorten hoogwerkers. Voor binnen en buiten, zelfrijdend en met een behoorlijk bereik. Op banden, rupsen of met een spinonderstel zoals JLG ze maakt.

‚ÄčWil je deze hoogwerker financieren?¬†Bel vandaag nog met een van onze experts om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te onderzoeken.

Leaseopties voor een masthoogwerker

Je zou denken dat een masthoogwerker het hoogst van allemaal kan. Dat heeft met de naam te maken. Het is echter niet zo. De masthoogwerker kun je het beste vergelijken met de schaarhoogwerker; compact, meestal zelfrijdend en de lift gaat recht omhoog. Daarom worden ze ook wel verticaalhoogwerker genoemd. Het beestje moet een naam hebben. Wat dacht je van een Haulotte star 6? Comfortabel werken op een hoogte van 6 meter.

‚ÄčWelke¬†maat, merk, gewicht of hoogte je ook kiest, je volgende hoogwerker financieren we graag voor je.

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

‚ÄúWe moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip‚ÄĚ, vertelt mevrouw Huibers. ‚ÄúVanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.‚ÄĚ

Bekijk het nieuwsbericht!