Hoogwerker leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Hoogwerker leasen voor je bedrijf?

Materieel nodig waar je mee de lucht in kunt? Schaar-, telescoop- of autohoogwerkers: een kleine greep uit de verschillende type hoogwerkers die wij vaak tegen komen. Beequip biedt passende financieringsoplossingen om snel aan de slag te kunnen.

Wat ons uniek maakt? Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt. Dit zetten we voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Wij baseren onze lease offerte op hoe jij je hoogwerker wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Dit baseren we niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Thijs Parren

06 3930 6884 010 340 0844

thijs.parren@beequip.nl

Thijs Parren is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor kranen en bouwmachines,

Welke hoogwerkers lease je bij Beequip?

Bij Beequip kun je zelf bepalen welke hoogwerker  je leasen wilt. Jij kiest het materieel en wij regelen de financiering. Zie hieronder voor wat informatie over de verschillende hoogwerker types.

Schaarhoogwerker leasen

Een schaarhoogwerker is in vele maten te koop. Veel gebruikt in de bouw, onderhoud of bij installatiewerken. Handig in het gebruik, omdat de meeste schaarhoogwerkers zelf rijdend zijn. Zo kun je snel en veilig, mobiel op grote hoogte werken.

Beequip financiert merk-onafhankelijk, het maakt dus niet uit of je kiest voor een Genie, JLG, of Haulotte kiest. Of nog een ander merk natuurlijk. Nieuw of gebruikt is de andere keuze. Wat je keuze ook is, jouw volgende schaarhoogwerker lease je eenvoudig en snel via Beequip.

Lease mogelijkheden voor een telescoophoogwerker

​Anders dan de schaarhoogwerker kun je met een telescoophoogwerker makkelijker zijwaarts komen. Handig, wanneer je boven iets moet monteren. Ook voor de telescoophoogwerker komen bekende merken als JLG, Manitou of Genie veel voorbij. Op diesel en zelfs in 4×4 uitvoering als je het terrein in wilt.

​Ben je al in het bezit van een telescoophoogwerker en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dat kan. We taxeren jouw hoogwerker en sturen je een voorstel voor sale- en leaseback dat exact op jouw bedrijf afgestemd is.

Financiering voor de autohoogwerker

Ben je mobiel in je werk dan is een autohoogwerker de ideale oplossing. Of een aanhanger hoogwerker. Van een simpele Palfinger P120V die je op een bestelbus kunt monteren, via de Ruthmann TBR 250 op een chassis tot en met een Palfinger WT1000 waarmee je tot meer dan 100 meter hoog kunt komen.

​Met name de laatste, zeer hoog reikende hoogwerkers zijn dusdanig groot en zwaar dat ze op een truck chassis worden gebouwd. De combinatie heeft een hoge waarde waardoor ze er geschikt zijn voor een creatieve leaseconstructie. Verhuurt jouw bedrijf deze autohoogwerker inclusief machinist? Bespreek dan met een van onze experts de juiste auto hoogwerker lease.

Lease een spinhoogwerker

​Steviger staan kan bijna niet. De naam spinhoogwerker zegt niet iets over het klimmen maar over de manier waarop deze hoogwerker een stabiele plaatsing borgt. Deze stabiele basis maakt het mogelijk om niet alleen hoog te komen maar ook een stevige reikwijdte te halen. Tot ruim 15 meter voor de Cela Spider 365. Stempelt zichzelf nog met een druk op de knop waterpas ook.

​Deze hoogwerker financieren we graag voor je. Gebruikt of nieuw, klein of groot, eentje of een hele serie. Wij blijven geloven in de waarde van jouw materieel en de business die je daar uit kunt halen. Zo vinden we altijd een passende financieringsoplossing.

Een knikhoogwerker financieren

Een knikarm hoogwerker, zoals de Manitou 160 ATJ, is een beetje een combinatie van verschillende soorten hoogwerkers. Voor binnen en buiten, zelfrijdend en met een behoorlijk bereik. Op banden, rupsen of met een spinonderstel zoals JLG ze maakt.

​Wil je deze hoogwerker financieren? Bel vandaag nog met een van onze experts om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te onderzoeken.

Leaseopties voor een masthoogwerker

Je zou denken dat een masthoogwerker het hoogst van allemaal kan. Dat heeft met de naam te maken. Het is echter niet zo. De masthoogwerker kun je het beste vergelijken met de schaarhoogwerker; compact, meestal zelfrijdend en de lift gaat recht omhoog. Daarom worden ze ook wel verticaalhoogwerker genoemd. Het beestje moet een naam hebben. Wat dacht je van een Haulotte star 6? Comfortabel werken op een hoogte van 6 meter.

​Welke maat, merk, gewicht of hoogte je ook kiest, je volgende hoogwerker financieren we graag voor je.

Klant verhaal

De nieuwe autolaadkraan van Huibers Transport

“We moesten snel beslissen en dat werd mogelijk gemaakt door het vlotte handelen van Beequip”, vertelt mevrouw Huibers. “Vanaf het eerste contact was er een goede klik: Beequip heeft verstand van materieel, korte lijnen en ook was er echt persoonlijk contact.”

Bekijk het nieuwsbericht!

Service van Beequip

Of je nou een masthoogwerker, knikhoogwerker, autohoogwerker of telescoop hoogwerker wil leasen. Hoogwerkers leasen, doe je bij Beequip! Wij helpen je graag verder met onze lease oplossingen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op. 

Naast hoogwerkers kun je bij ons ook diverse andere bouwmachines leasen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een graafmachine lease of verreiker of heftruck leasenOok daarmee helpen we je graag.