Wals op veiling Ritchie Bros.

Grow your own way

Veilingen voor zwaar materieel

Heb je een nieuwe hijskraan, oogstmachine, shovel, of een andere machine nodig dan kun je naar een dealer gaan om daar een gloednieuw exemplaar te kopen. Je hebt dan zekerheid van een standaardprijs, garantie en een bepaalde levensloop, afhankelijk van het verwachte gebruik natuurlijk. Wat je ook zeker weet is dat zodra de machine de dealer verlaat hij direct een klap minder waard is. Dat vinden wij bij Beequip zonde. Daarom financieren wij juist gebruikte machines. Hier is ‘de kop al af’ qua waardevermindering waardoor wij deze vaak tegen gunstige voorwaarden kunnen onderbrengen in een lease. Gebruikte machines kun je kopen op een veiling voor zwaar materieel. Wij werken daarom samen met de hieronder genoemde veilingen.

 

Ritchie Bros.

Beequip is financieringspartner van Ritchie Bros. Nederland. Dit veilinghuis is wereldwijd actief. Er is een fysieke live veiling en er zijn verschillende online (live) veilingen. Op de locatie Moerdijk wordt 5 keer per jaar een veiling georganiseerd. De hier aangeboden goederen hebben geen minimumprijs en worden altijd verkocht aan de hoogste bieder. Beequip is hier aanwezig en publiceert voorafgaand aan de veiling een lijst met beschikbaar materieel waar wij lease oplossingen voor bieden. Op aanvraag bekijken wij ook graag of een andere machine geschikt is voor een lease. De eerstvolgende live veiling wordt gehouden op 5 en 6 juli 2018. We zullen op een later moment de machines bekent maken waar wij lease oplossingen voor hebben. Onder Ritchie Bros. vallen ook: Iron PlanetMaskus en Marketplace E. Enkele van deze platformen bieden wel de mogelijkheid om met minimum of vaste prijzen te werken.

 

Epic Auctions

Epic Auctions is een Nederlands veilinghuis. Ze richten zich op de agrarische-, grondverzet-, transport en industriesector. Er zijn ongeveer 12 live veilingen per jaar op hun locatie nabij Eindhoven.De hier aangeboden goederen hebben geen minimumprijs en worden altijd verkocht aan de hoogste bieder. Heb je een machine op het oog of al aangekocht en wil je weten of deze via een lease oplossing gefinancierd kan worden? Neem contact met ons op!

 

Troostwijk Auctions

Troostwijk Auctions is een online veilinghuis dat actief is door heel Europa. Ze richten zich o.a. op de bouw- en infra sector, de transport en logistiek sector en de agrarische sector. Omdat het een online veilinghuis is  zijn er continue live veilingen gaande. De aangeboden goederen hebben geen minimumprijs en worden worden altijd verkocht aan de hoogste bieder. Heb je een machine op het oog of al aangekocht en wil je weten of deze via een lease oplossing gefinancierd kan worden? Neem contact met ons op!

 

RMBids

RMbids is een online veilinghuis gespecialiseerd in de maritieme sector. Ze zijn wereldwijd actief en hebben een scheiding tussen het veilingplatform voor schepen en dat voor equipment. Omdat het een online veilinghuis is zijn er continue live veilingen gaande. De aangeboden goederen hebben geen minimumprijs en worden altijd verkocht aan de hoogste bieder. Je kunt bij dit veilinghuis o.a. terecht voor: binnenvaartschepen, passagiersschepen, werkschepen, offshore machines en apparatuur, pontons en kranen. Heb je een machine op het oog of al aangekocht en wil je weten of deze via een lease oplossing gefinancierd kan worden? Neem contact met ons op!

Machines financieren via lease?

Neem contact op