Heftruck leasen

Jij weet welk materieel je nodig hebt,
wij zorgen voor de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Bijna ieder bedrijf heeft wel één heftruck of reachtruck. Zowel klein als groot een onmisbare machine. Als je een heftruck nodig hebt dan zit je bij BEEQUIP goed. Lease gebruikt of nieuw: wij hebben altijd de allerbeste oplossing voor je.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de lease-oplossing. We bekijken hoe je de heftruck wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

06 1819 3163 010 340 0844

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor Heftrucks, Schoonmaakmachines en Energie equipment.

Heftruck financieren of leasen

Bij BEEQUIP willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van jouw heftruck als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Daarmee vinden we de beste financiering voor jouw bedrijf. Dan kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever een heftruck financieren waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Tillen met een Still, Toyota of Linde

Heb jij voorkeuren? Natuurlijk! Naast je voorkeur voor het merk: Still, Linde of misschien wel een Caterpillar, is de aandrijving ook belangrijk: electrisch, diesel of LPG? Het type banden komt dan ook nog om de hoek kijken: lucht, volrubber of non-marking.

Zo zie je maar, een heftruck kiezen is maatwerk. Ook¬†een heftruck leasen is maatwerk.¬†In alle situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de BEEQUIP te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken.¬†‚Äč

Vorkheftruck leasen

Je gaat voor een vorkheftruck want je hebt veel zaken op pallets die je moet tillen en verzetten.¬†‚ÄčOf je nu een vorkheftruck van Toyota uitzoekt of eentje¬†van Jungheinrich, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing¬†voor je. Een of veel, voor jezelf of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van een of meerdere vorkheftrucks? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een¬†sale- en leaseback oplossing. Voor innovaties in jouw magazijn bijvoorbeeld. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel.¬†‚Äč

Reachtruck leasen‚Äč

In een magazijn met veel stellingen is een reachtruck op zijn plaats. Effici√ęnt tussen de smalle gangen, comfortabel op de vlakke vloeren. Of het nu een Linde, Toyota of Jungheinrig gebruikt of nieuw. Bel dan vandaag nog met onze lease officer voor de financiering.

Orderverzameltruck, stapelaar of pallettruck financieren

‚ÄčVoor¬†elke vorm van distributie onmisbaar. Orders picken, pallets stapelen en naar het laaddock brengen. In sommige gevallen een fikse investering die je misschien niet uitkomt. Dan is het goed om te weten dat BEEQUIP je graag bijstaat met de beste financieringsoplossing. Alles op basis van het materieel. Financial of operational lease, precies waar jouw voorkeur ligt. Liever een gebruikte stapelaar? Meestal vinden we dat een goed idee, dan is de kop er al af. En dat scheelt weer in de maandelijkse kosten.

‚ÄčLiever lengte met een zijlader: zo financier je een zijlader

‚ÄčHeb je veel lange goederen om te vervoeren dan is een zijlader¬†natuurlijk het antwoord voor je. Over investeringen gesproken. Daarom wil je voor de financiering met een partij in zee die begrijpt wat je doet. En dat je zo‚Äôn zijlader¬†niet in maximaal 5 jaar afschrijft. Die gaan veel langer mee als je er goed voor zorgt. BEEQUIP begrijpt dit. Daarom kijken we naar de omstandigheden en toepassingen in plaats van jouw businessplannen, jaarcijfers of wat voor administratieve rompslomp. Door deze equipment first aanpak krijgen we vrijwel altijd een lease oplossing¬†rond voor je. En daar gaat het om.

‚ÄčEen¬†zijlader¬†of andere heftruck financieren doe je dus bij BEEQUIP!

Klant verhaal

Samenwerking met Heftruckservice De Vlieger

‚ÄúDankzij BEEQUIP krijgen onze bij ons veel sneller wat ze zoeken. Onlangs nog meldde een van onze klanten zich voor een viertal vorkheftrucks.”

Bekijk het nieuwsbericht!