Heftruck kopen?

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Heftruck kopen en in termijnen betalen?

Het kopen van een heftruck kan een grote investering zijn. Daarom kiezen veel investeerders ervoor om een heftruck te leasen. Met leasen betaal je namelijk een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode. Loopt de leaseperiode af, dan ben je de volledige eigenaar van de heftruck.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom leasen in plaats van een heftruck kopen?

Een heftruck kopen is een kapitaalintensieve investering. Door de aankoop te financieren door middel van lease, spreid je de betaling uit over meerdere termijnen. Dan betaal je de heftruck per maand terug. Hierdoor hoef je niet in één keer het gehele bedrag te betalen, waardoor jij geld overhoudt voor je onderneming. Andere voordelen van leasen in plaats van een heftruck kopen zijn: 

  • Door de heftruck te leasen, houd je geld vrij voor andere investeringen, zo creëer je financiële speelruimte;
  • Aan het einde van de looptijd van de lease is de heftruck jouw eigendom (als je kiest voor financial lease);
  • Je hebt de algehele keuzevrijheid, mag de heftruck helemaal zelf uitzoeken en je voorkeuren voor de lease zelf doorgeven;
  • De heftruck is het onderpand van de financiering. Hierbij draait het in mindere mate om jouw bedrijfscijfers.

Gebruikte heftrucks kopen met lease

Naast dat je met lease een nieuwe heftruck kunt kopen, kun je er ook voor kiezen om een tweedehands heftruck te kopen. Deze werken vaak net zo goed als een nieuw exemplaar. Het is daarom financieel aantrekkelijk om een gebruikte heftruck te kopen in plaats van een nieuwe. Dit werkt hetzelfde met de aanschaf van een nieuwe auto. Een tweedehands model is vaak ook een goede keuze, maar hierbij is de prijs voordeliger. Naast dat gebruikte heftrucks direct beschikbaar zijn, zijn de kosten lager omdat de ‘kop er al af is’. Ook geldt dit voor het maandbedrag wanneer je ervoor kiest een heftruck te leasen in plaats van te kopen.

Niet iedere financier maakt het mogelijk om tweedehands heftrucks te kopen. Maar bij Beequip geloven we in de kracht van de machine. Daarom zetten we deze voorop in de financiering. 

Vorkheftruck kopen

Er zijn veel verschillende soorten heftrucks. Of je voorkeur nu uitgaat naar een vorkheftruck leasen of een ander soort heftruck. Je kunt bij Beequip rekenen op een financiering op maat. Ook het merk maakt voor ons niet uit. Of je nu gaat voor een een Manitou heftruck, Toyota heftruck of Caterpillar heftruck, bij Beequip kun je voor iedere soort en elk merk terecht, gebruikt of nieuw. 

Neem contact op voor advies of bereken vrijblijvend je leaseprijs voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte heftruck.

Klantverhaal

Heftruckservice De Vlieger B.V.

“Dankzij Beequip krijgen onze bij ons veel sneller wat ze zoeken. Onlangs nog meldde een van onze klanten zich voor een viertal vorkheftrucks.”

Lees het hele klantverhaal

Heftruck kopen met een passende financiering

Wil jij een heftruck kopen en betalen via lease? Dan kun je rekenen op Beequip. Wij bieden een snelle reactietijd en advies van medewerkers die écht verstand hebben van de heftrucks waarmee jij gaat werken. Zo maken wij leasen voor mkb-ondernemers simpel, flexibel en snel. Wij zorgen voor een financiering op maat voor iedere onderneming. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan snel contact op. We helpen je graag verder.

Heftruck kopen: wat zijn de lease oplossingen?

Of je nu kiest voor een LPG heftruck, Still heftruck, Linde heftruck, Jungheinrich heftruck of een heftruck van een ander betrouwbaar merk… Wanneer je een heftruck wilt kopen met een lease oplossing, is het goed om te weten wat de verschillende leasevormen zijn. Hierbij ligt het grootste verschil bij het eigendom. Een belangrijke keuze dus.

Hoe werkt financial lease? 

Als jij een heftruck wilt kopen met een lease oplossing waarbij de heftruck op jouw bedrijfsbalans komt te staan zodat je erop kunt afschrijven, is financial lease de juiste keuze. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de heftruck bij Beequip te liggen. Jouw onderneming is de economische eigenaar van de heftruck. Wanneer je aan het einde van je leasecontract komt, ben je volledig eigenaar van de heftruck. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen. 

Hoe werkt operational lease? 

Wanneer je een heftruck wilt kopen via een operationele lease, kom de heftruck niet op jouw balans te staan. Bij operational lease huur je als het ware de heftruck van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de machine. Er is een koopoptie aan het einde van het leasecontract. Omdat de heftruck bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk. 

Hoe werkt sale & lease back? 

Heb jij zelf al een heftruck gekocht, maar wil werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Hierbij verkoop jij jouw heftruck aan ons, zo komt er kapitaal vrij. Tegelijkertijd kun je je heftruck gewoon blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van het materieel, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming. 

Service van Beequip

Wil jij een heftruck kopen met lease bij Beequip? Wij zijn een merk onafhankelijke partij met veel expertise op het gebied van heftrucks en de financiering hiervan. We helpen je graag eenvoudig en snel aan een financiering voor een nieuwe of tweedehandse heftruck. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op. Naast heftrucks leasen, kun je bij ons ook vrachtwagens leasen, wielladers leasen of ander zwaar materieel leasen.