Op zoek naar materieel? Bekijk onze voorraad

Een tweede
(of derde, of vierde..)

leven voor gebruikt materieel

Maak een afspraak

Machines voor agri, bouw, grondverzet, infra, logistiek of recycling: gebruikt werken ze vaak nog net zo goed als nieuw. Maar dat vraagt wel om een kostbare investering. Bij Beequip denken we graag mee over een passende lease oplossing voor jouw klant.

Bij Beequip is leasen simpel, flexibel en snel. Kilometerstand, draaiuren, slijtage: onze experts weten precies de waarde van een gebruikte machine, waardoor we naast nieuw ook vooral veel tweedehands materieel kunnen financieren. Neem contact op om te kijken wat wij voor jou en je klanten kunnen betekenen.

BEEPORT

Één portal voor al jouw lease aanvragen

Heb jij graag de touwtjes in handen als het gaat om het uitbrengen van een offerte? Wij begrijpen het! Om je hier optimaal in te kunnen bedienen, maken we graag een account voor je aan in onze online portal voor leaseaanvragen: BEEPORT. Zo kun jij direct aan tafel bij je klant zaken doen!

De voordelen van Beeport op een rij:

  • Jij kunt direct zakendoen met jouw klant. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die Beequip biedt, kunnen jullie tot een passende offerte komen die je de klant meteen kunt meegeven.
  • BEEPORT biedt oplossingen voor het leasen van allerlei materieel, waaronder grondverzet, energie materieel, vrachtwagens, heftrucks, kranen, containers, bouwmachines, agrarisch, haven en scheepvaart.
  • Als tussenpersoon kun je snel, namens je klant(en), de aanvraag indienen voor het leasen van zwaar materieel. Ook heb je direct inzicht in de fee die je van Beequip zal ontvangen én kun jij deze binnen de marge helemaal zelf instellen.
  • In één oogopslag al je acties zien om de gang te houden in je aanvragen via jouw persoonlijke dashboard in BEEPORT. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er nog moet gebeuren
  • Digitaal, de allersnelste manier van ondertekenen voor je klant. Al dat papier printen, ondertekenen en weer inscannen is ouderwets toch? Door onze samenwerking met Signicat, kun je leaseovereenkomsten in BEEPORT digitaal ondertekenen. Dit is niet alleen handig en veilig, maar ook erg snel.

Snelle afhandeling

Wij geloven niet in standaard klantprofielen. Iedere klant is uniek, evenals zijn materieel. Bij Beequip kun je daarom rekenen op een persoonlijke (en snelle) behandeling. Wij kunnen jouw klant(en) al binnen 72 uur op weg helpen met zijn/haar nieuw of gebruikt equipment. 

We denken mee met al jouw klanten

We hebben het beste voor het laatste bewaard. Onderdeel van onze expertise in materieel, is dat wij uitstekend kunnen inschatten wat je ermee kunt doen en hoe lang. Daarom bieden wij je enkele unieke constructies aan voor leasen, waaronder de sale en leaseback oplossing. Bel een willekeurige financieringsmaatschappij en ze bieden deze leasevorm aan. Totdat je bij een MKB bedrijf een wagenpark van 10 trucks van tussen de drie en zeven jaar oud met verschillende soorten trailers wilt aankopen om ze vervolgens aan datzelfde MKB bedrijf terug te leveren in een financial lease. Grote kans dat je overal ‘nee’ te horen krijgt. Wij dagen je daarom graag uit om een dergelijke aanvraag bij Beequip uit te zetten. Wij gaan je zeker verrassen met het resultaat.

Meer weten over leasen bij Beequip?

Ben je benieuwd wat wel allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.  Zo kun jij eveneens op een razendsnelle manier kennis maken met de ‘equipment first’ aanpak van Beequip.

Onze expert

Robert Durieux

06 17 85 03 46 010 340 0844

robert.durieux@beequip.nl

“Bij Beequip vinden we dat financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Een startende klant, een klant met moeilijke jaren achter de rug of een Sale & Lease Back op gebruikt materieel: wij denken graag verder. Daarnaast kun je rekenen op snelheid en persoonlijk contact.”