Op zoek naar materieel? Bekijk onze voorraad

Hakselaar leasen bij Beequip

Jij kiest de machine, wij regelen de financiering

Getrokken of zelfrijdend? Voor een leek lijkt er niet veel meer keuze te zijn bij het leasen van een hakselaar. Maar jij weet ook wel dat er meer komt kijken: messen, walsen en capaciteit. Nog een keer overleggen met onze vakspecialisten? Dat kan altijd!

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de hakselaar wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

06 18 19 31 63 010 340 0844

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is lease officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sector.

Hakselaar leasen: jij kiest, wij financieren

Of je nu gaat voor een gebruikte Claas Jaquar 840​ of een nieuwe uit de 8000 serie van John Deere: voor een passende lease oplossing kun je bij Beequip terecht. Ook tweedehands, dat vinden we vaak zelfs een betere keuze en dat scheelt in de afschrijving. Beequip stopt niet bij het financieren van alleen maar de hakselaar: is deze zelfrijdend of hang je het achter de trekker? Wij denken direct mee of je ook een trekker wil vervangen of een zaai- en plantmachine nodig hebt. Alle soorten materieel kunnen we meenemen. De creatieve lease offerte is er altijd snel en precies toegespitst op jouw bedrijf en situatie. ​

​Een hakselaar financieren is maatwerk. Bel dus vandaag nog met een van onze experts!​ Het gesprek gaat dan vooral over jouw hakselaar. Niet over je jaarcijfers. Het materieel vinden wij het belangrijkste.

Kapitaal vrijmaken met sale- en lease back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!