Machine nodig voor je bedrijf?

Lease eenvoudig en snel een gebruikte graafmachine, lader, verdichtingsmachine of asfaltmachine bij BEEQUIP MKB Equipment Lease. Ook voor andere grondverzetmachines kunnen we een passende financieringsoplossing voor je maken.

Bereken direct je leaseprijs

Waarom kiezen voor lease bij BEEQUIP?

Bij BEEQUIP zeggen we: groeien doen we samen. Samen de schouders eronder met als beloning een mooi eindresultaat dat zien wij graag, want zo zijn wij zelf ook. Kies je voor BEEQUIP, dan kies je voor een partner die verder gaat waar de bank stopt.

 • Direct aan de bak

  Leasen langzaam? Zeker niet! Snel en eenvoudig: binnen 72 uur met jouw nieuwe aanwinst aan de slag.

 • Meer dan cijfers

  Rik van BEEQUIP is expert op het gebied van grondverzetmachines en daarmee jouw perfecte sparringpartner.

 • Equipment first

  Bij BEEQUIP nemen we de machine als basis voor de financiering, in plaats van de cijfers van de afgelopen jaren.

 • Ook over de grens

  Klus in het buitenland? BEEQUIP helpt Nederlandse klanten met grondverzetmachines over de hele wereld.

Hoe werkt het?

Lease snel, veilig en eenvoudig jouw machine bij BEEQUIP.

Equipment

Machine op het oog? Neem contact op voor een aanbod op maat.

Aanvraag

BEEQUIP checkt het materieel en jouw bedrijf.

Aan de slag

Alles in orde? BEEQUIP betaalt de machine en jij kunt aan de bak.

Gebruikte machines doen het net zo goed als nieuwe en het scheelt in de maandlasten. Bij BEEQUIP ging alles heel vlot, dat heb ik weleens anders ervaren

Coen Rameau

Rameau Fijn Profileren

Lees het volledige verhaal

De bank heeft geen gevoel bij equipment, als het te oud is willen ze het niet. Mijn sloopgraafmachine gaat nog 10 jaar mee, bij BEEQUIP snappen ze dat wel.

Dirk Bos

Bos Operators Demolition

Lees het volledige verhaal

Bereken zelf je leasetermijn

Gebruikt
Nieuw
mnd
Deze berekening is een indicatie, op basis van financial lease. Doe een aanvraag voor een offerte op maat.

759 p/m

Voor elke graafmachine een leaseoplossing bij BEEQUIP

Bij het grondverzet is graven vanzelfsprekend. Maar de machine die je daar het best bij kan gebruiken verschilt. Heb je een rupsgraafmachine nodig, (rail rijdende) mobiele graafmachine, mini graafmachine, een wiellader (shovel) of een bulldozer? Bij BEEQUIP denken we graag met je mee wat het beste past bij jouw bedrijf en je (toekomstige) klussen. Heb je zelf al precies uitgezocht wat je wilt, bijvoorbeeld een mobiele overslag machine of een graaf-laadcombinatie, dat is alleen maar heel mooi. Dan kunnen we snel aan de slag!

Graafmachine nodig?
Ook bij seizoenswerk geen tijd te verliezen

Als de slootkanten klaar zijn om gemaaid te worden, wil jij natuurlijk met je Mecalac 12MTX, Mecalac 8MCR of Mecalac 15MWR klaar staan om te beginnen. Bij groenvoorziening, hovenierswerk, grondwerk en loonwerk geldt dat er vaak weinig tijd is om te wachten tot er een machine beschikbaar is. Voor al jouw werkzaamheden hebben wij bijpassende machines, denk aan een minigraver < 8 ton, een wiellader < 10 ton, een compacte wiellader, een zwenklader, een kniklader, een shovel, een mini rupsdumper, een schranklader of rupsschranklader en een mobiele graafmachine. Hiermee kom jij goed voor de dag wanneer je bent ingezet voor bijvoorbeeld slootonderhoud, bomenplanten, verwijderen van oude beplanting of het maaien van gazons, sportvelden en bermen. Kies voor BEEQUIP wanneer snelheid noodzaak is. Dat leasen langzaam is, vinden wij namelijk een achterhaald idee. Binnen 72 uur kun jij met je Komatsu PC16 aan het graven zijn.

Met de graafmachine werken aan weg, infra, water en bouw

Wie met zwaar materieel werkt, brengt nogal wat draaiuren door in de cabine. Netjes de klompen uit voordat je je Caterpillar 336 of Hitachi ZX350 binnen gaat en dan een uur of 8 aan de slag. Bij de aanleg van bestrating, nieuwe wegen, het aanpassen van bestaande wegen, het plaatsen en aansluiten van kolken, het aanleggen van riolering of het ingraven van leidingwerk gaat dat precies zo. Een motor grader, wals, roller, verdichtingsmachine, frees of water tankwagen komt dan goed van pas. Bij BEEQUIP kun je al deze machines niet alleen nieuwe leasen, maar ook gebruikt. Een Bomag wals van 3 jaar oud doet het natuurlijk net zo goed als een nieuwe. En daarnaast scheelt het in de maandlasten.

Bij baggeren, ophogen, zandwinning, sloopwerkzaamheden en recycling denk je misschien direct aan het bouwrijp maken voor landbouw of woningbouw. Alleen al in de dumpers die je daarbij kunt gebruiken zijn er legio mogelijkheden om uit te kiezen: een dumptruck, knikdumper, of starre dumptruck bijvoorbeeld. Ben jij op zoek naar een partij die écht verstand heeft van equipment en met jou mee kan denken wat het beste past? Bel dan vandaag nog naar BEEQUIP om één van onze equipment-experts te spreken.

Merkonafhankelijke partij, jij mag zelf je graafmachine kiezen

BEEQUIP is een merkonafhankelijke partij, dus het maakt ons niet uit waar jouw voorkeur naar uit gaat op het gebied van het merk van jouw toekomstige machine. Hier vind je een aantal merken en types waarvoor wij leaseoplossingen kunnen aanbieden. Staat jouw merk of type er niet tussen? Geen zorgen, waarschijnlijk kunnen we daarvoor ook gewoon een leaseconstructie aanbieden. Neem contact op om te bespreken wat jij voor ogen hebt, dan vertellen wij je hoe we je daarbij kunnen helpen.