Grondverzet leasen

Jij kiest je grondverzetmachine,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Graafmachine, wiellader of dumptruck leasen?

Lease gebruikt of nieuw grondverzet materieel. Wij hebben voor elke grondverzetmachine een passende financieringsoplossing.

Bij een nieuw project moet soms worden geïnvesteerd in nieuw (tweedehands) materieel. Heb je een Liebherr 924 Litronic nodig, maar wil je hem niet op je balans hebben, dan ben je bij Beequip aan het juiste adres! Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de grondverzetmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. We helpen je graag een passende lease oplossing vinden.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nog naar grondverzet opzoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats: Grondverzet

Grondverzet machine leasen of financieren

Als je een grondverzetmachine wilt leasen, zit je bij Beequip goed. Wij vinden altijd de allerbeste financieringsoplossing voor je. Dat komt door onze equipment first aanpak. Het maakt ons uniek. ​Bij Beequip willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers, maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Daarmee vinden we de beste financiering voor jouw bedrijf. Dan kan jouw bedrijf groeien, ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever een grondverzetmachine leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Graven met een Doosan, Volvo of Cat

​Bij het grondverzet is graven vanzelfsprekend. Hoe doe jij dat? Met een minigraver, wielkraan of rups? Heb je er zelf een, wil je er een huren of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de Beequip te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder daar waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken. ​

​Voor deze graafmachines hebben we ook de beste lease-oplossingen:

Staat jouw graafmachine er niet bij? Bel dan meteen met een van onze lease officers en bespreek de mogelijkheden.

Van wielladers tot graders..

​Of je nu een wiellader van JCB uitzoekt of een grader van Komatsu, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Eén of meerdere machines, binnen je eigen onderneming of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van één of meerdere graafmachines? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

​Dit zijn voorbeelden van materieel voor grondverzet bij onze klanten:

Ook als je een andere grondverzet machine op het oog hebt bel je vandaag nog met een van onze lease officers voor het beste financieringsvoorstel.

… tot zelfs boorinstallaties

Mogelijk is het voor jouw werk alleen van belang dat je door de grond kan. Dan is een goede boorinstallatie het antwoord. Kabels onder de weg door boren bijvoorbeeld. Is zo’n handige Hausherr iets voor je? Bel dan vandaag nog met onze lease officer voor de financiering. Een grondverzetmachine leasen doe je bij Beequip.

Klantverhaal

De Vries & van de Wiel

“Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, een nieuwe aanpak of manier van werken waardoor wij als bedrijf onderscheidend zijn en blijven. De samenwerking met Beequip & Next Rental laat goed zien dat het anders kan, ook in onze branche.”

Bekijk het klantverhaal -->

Kies de leasevorm die bij jou past

Wij bieden drie leasevormen aan voor nieuw of gebruikt grondverzet. Het verschil tussen deze leasevormen is of je ervoor kiest om het equipment wél of niet op de eigen balans te zetten, en of je aan het einde van de lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt. Als huurder ben je wel economisch eigenaar van het grondverzet, omdat het materieel op jouw balans staat.

Wat is operational lease?

Bij operational lease huur je het grondverzet van de leasemaatschappij voor een vast bedrag elke maand. Omdat Beequip de machine koopt, zijn wij volledig eigenaar (economisch en financieel). Bij operationele lease krijg je na de leaseperiode de optie om het equipment te kopen. 

Wat is sale- en lease back?

Sale- en lease back is een variant van lease waarbij het grondverzet wordt verkocht door de onderneming aan Beequip om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased. 

Service van Beequip

Grondverzet leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke lease oplossing je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen grondverzet leasen, maar een ander zwaar materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasen, knikmops leasen, trekkers leasen en maritiem leasen.