Graafmachine, wiellader
of dumptruck leasen

Jij kiest je grondverzetmachine, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Lease gebruikt of nieuw, wij hebben voor elke grondverzetmachine een passende financieringsoplossing!

Bij een nieuw project moet soms geïnvesteerd worden in nieuw (tweedehands) materieel. Heb je een Liebherr 924 Litronic nodig maar wil je hem niet op je balans hebben, dan ben je bij BEEQUIP aan het juiste adres! Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. We bekijken hoe je de grondverzetmachine wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Rik van Hal

06 2837 6809 010 340 0844

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Grondverzet machine leasen of financieren

Als je een grondverzetmachine wilt leasen dan zit je bij BEEQUIP goed. Wij vinden altijd de allerbeste financieringsoplossing voor je. Dat komt door onze equipment first aanpak. Het maakt ons uniek.
​Bij BEEQUIP willen we je graag helpen om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar cijfers maar nemen we de waarde van het materieel als uitgangspunt. Onze experts helpen je daarbij door zelf een taxatie uit te voeren. Daarmee vinden we de beste financiering voor jouw bedrijf. Dan kan jouw bedrijf groeien. Ook als de bank daar niet aan mee wilt werken. Wil je liever een grondverzet machine leasen waar de kop al af is? Dat juichen we alleen maar toe.

Graven met een Doosan, Volvo of Cat

​Bij het grondverzet is graven vanzelfsprekend. Hoe doe jij dat? Met een minigraver, wielkraan of rups? Heb je er zelf één, wil je er één huren of wil je gaan verhuren? In al deze situaties is het nuttig om met een van de lease officers van de Beequip te praten. Een op maat gemaakte financiering, financial lease of een sale- en leaseback. Wij gaan verder dan waar de bank stopt. Dit kunnen we omdat we het materiaal en jouw markt kennen. Hierdoor kunnen we jouw activiteiten op waarde schatten en daar een oplossing voor maken. ​

​Voor deze graafmachines hebben we ook de beste lease-oplossingen:

Staat jouw graafmachine er niet bij? Bel dan meteen met een van onze lease officers en bespreek de mogelijkheden.

Van wielladers tot graders

​Of je nu een wiellader van JCB uitzoekt of een grader van Komatsu, we vinden altijd de juiste financieringsoplossing voor je. Eén of meerdere machines, binnen je eigen onderneming of om te verhuren. Alles past. Ben je misschien al in het bezit van één of meerdere graafmachines? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken met een sale- en leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen onze experts interessante oplossingen samenstellen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​

​Dit zijn voorbeelden van materieel voor grondverzet bij onze klanten:

  • Wiellader
  • ​Schranklader
  • ​Bulldozer
  • ​Dumptruck
  • ​Grader

Ook als je een andere grondverzet machine op het oog hebt bel je vandaag nog met een van onze lease officers voor het beste financieringsvoorstel.

Tot zelfs boorinstallaties

Mogelijk is het voor jouw werk alleen van belang dat je door de grond kan. Dan is een goede boorinstallatie het antwoord. Kabels onder de weg door boren bijvoorbeeld. Is zo’n handige Hausherr iets voor je? Bel dan vandaag nog met onze lease officer voor de financiering.

​Ben jij in de markt voor een boorinstallatie? Wij financieren het graag voor je. Bel vandaag nog met een van onze lease officers. Een grondverzet machine leasen doe je bij BEEQUIP!

Klant verhaal

De Vries & van de Wiel

“Zowel persoonlijk als voor mijn bedrijf ben ik altijd op zoek naar vernieuwing, een nieuwe aanpak of manier van werken waardoor wij als bedrijf onderscheidend zijn en blijven. De samenwerking met BEEQUIP & Next Rental laat goed zien dat het anders kan, ook in onze branche.”

Bekijk het nieuwsbericht!