Grondbewerkingsmachine leasen

Bereken direct je leaseprijs

Grondbewerkingsmachine leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

Goed bewerkte grond is de basis voor elke agrariër. Het spreekt voor zich dat je een grondbewerkingsmachine met zorg uitkiest. Wil je die grondbewerkingsmachine leasen? Dan ben je bij Beequip aan het juiste adres. Wij denken met je mee voor de perfecte financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken op welke manier en waar je de landbouwmachine wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Gebruikte of nieuwe grondbewerkingsmachine leasen

​Ploegen, woelen of frezen? Het leasen van een grondbewerkingsmachine is een flexibele oplossing, afgestemd op de groei van jouw onderneming. Dus ben je naar een nieuwe ploeg of grondfrees op zoek? Gebruikt of nieuw agrarisch materieel? Een grondbewerkingsmachine leasen kan altijd en overal ter wereld.

Jouw materieel en hoe je het gebruikt zijn voor ons het belangrijkste. Een machine ‘waar de kop af is’ kan voor jouw bedrijf de perfecte investering zijn. Omdat de eerste afschrijving al is gedaan valt de investering meestal een stuk lager is dan bij een nieuwe.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een scherpe lease offerte.

Kapitaal vrijmaken met Sale- en Lease Back

Is jouw materieel prima in orde maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Goed mogelijk dat alle subsidies niet voldoende zijn. Het kapitaal dat nu in je materieel vastzit kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en leaseback oplossing. Zo komen die innovaties toch nog goed. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Peter Lowes eens, de eigenaar van Milieuservice Hoeksche Waard.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. Beequip verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Bekijk het nieuwsbericht!