Graafmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Wil je een graafmachine leasen?

Dan zit je altijd goed bij Beequip. Wij begrijpen dat je soms moet investeren in nieuw of tweedehands materieel.

En omdat een graafmachine een grote investering is, zoeken wij samen met jou altijd naar de beste financieringsoplossing. Want bij ons kun je je graafmachine leasen, zodat je liquide middelen vrij houdt voor andere investeringen. Onze leaseoplossingen zijn niet gebaseerd op jullie laatste jaarcijfers, maar op een ‘equipment first’ aanpak. Dat houdt in dat het materieel als uitgangspunt wordt genomen. Zo profiteren je van de beste financiering voor je bedrijf en kun je blijven groeien.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nog naar een graafmachine op zoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats: Graafmachines

Wat zijn de voordelen van een graafmachine leasen?

Dankzij de kennis van onze experts met betrekking tot de waarde en levensduur van het materieel, kunnen we de financiering van jouw nieuwe of tweedehands graafmachine afstemmen op de groei van je onderneming. Het maakt niet uit naar wat voor graafmachine je op zoek bent. Bij veel banken en leasemaatschappijen is het laten financieren van gebruikte graafmachines geen optie. Maar waar zij problemen zien, ziet Beequip juist kansen voor jouw onderneming. Want soms is een tweedehands graafmachine leasen juist een hele goede optie! Twijfel je nog waar jij voor moet gaan? Lees dan onze blog over tweedehands of nieuw materieel leasen en ontdek wat voor jou het belangrijkste is. Je kunt ook altijd contact opnemen en dan helpen we je ook graag verder.

Voorkeur voor een mobiele graafmachine leasen voor je bedrijf?

Bij Beequip kun je terecht voor alle soorten graafmachines. Heb jij de voorkeur voor een mobiele graafmachine, dan is dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Heb je al nagedacht over een specifiek merk en type mobiele graafmachine?

Geef jij de voorkeur aan een gebruikte JCB JA145W of voor een nieuwe Wacker Neuson EW65 leasen? ​Welk merk en type je ook kiest, je zult aangenaam verrast zijn door de aanpak van Beequip bij de lease van mobiele graafmachines. Ons gesprek gaat over jouw bedrijf, jouw business en natuurlijk de rol van de mobiele graafmachine daarin. Dat is de kern van onze Equipment First-aanpak: het maakt dan ook niet uit welk merk of type jouw voorkeur heeft. Nieuw of gebruikt. Alles kan. Wij denken dat een beetje ervaring een goede keuze is. Zo is de grootste afschrijving alvast gedaan.

​Het is geruststellend om te weten dat Beequip niet stopt bij het financieren van alleen maar de mobiele graafmachine. Ook alle andere graafmachines kunnen we financieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een:

Graafmachine leasen: wat zijn de lease-vormen?

Als je een graafmachine kopen wilt en wil financieren bij Beequip, kan dat op verschillende manieren. Bij ons profiteer je van unieke lease-oplossingen, omdat wij altijd het materieel als uitgangspunt nemen en dus niet eerst naar jullie jaarcijfers kijken. Bekijk de verschillende leasevormen hieronder en bepaal welke oplossing mogelijk fiscaal voordeel oplevert voor jouw onderneming.

Financial lease
Een graafmachine leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van de graafmachine en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de graafmachine.

Operational lease
Als je de graafmachine juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de graafmachine van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de graafmachine na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Sale & lease back
Heb je een graafmachine en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie graafmachine tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de graafmachine gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Klantverhaal

Dirk Bos

 

“De bank financiert het niet, maar deze machine kan nog 10 jaar mee”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Wat zijn de mogelijkheden bij Beequip?

Naar welk type graafmachine je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer je een rupsgraafmachine leasen of een minigraver leasen wil. Je kunt alvast een kijkje nemen in onze online leasecalculator waar je vrijblijvend de leaseprijs kunt berekenen of een offerte aan kunt vragen voor het leasen van een graafmachine. Je leaseberekening kun je vervolgens ook opslaan zodat je er nog even over na kunt denken. Bij Beequip kun je terecht voor zowel gebruikte als nieuwe graafmachines leasen. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Geen graafmachines leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons je bedrijfsmiddelen leasen. Denk bijvoorbeeld aan een heftruck, hoogwerker of kraan leasen.