Graafmachine leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Wil je een graafmachine leasen?

Dan zit je altijd goed bij Beequip. Wij begrijpen dat je soms moet investeren in nieuw (of tweedehands) materiaal.

En omdat een graafmachine een grote investering is, zoeken wij samen met jou altijd naar de beste financieringsoplossing. Want bij ons kun je je graafmachine laten financieren, zodat je liquide middelen vrij houdt voor andere investeringen. Onze financieringsoplossingen zijn niet gebaseerd op jullie laatste jaarcijfers, maar op een ‘equipment first’ aanpak. Dat houdt in dat het materieel als uitgangspunt wordt genomen. Zo profiteren jullie van de beste financiering voor jullie bedrijf en kunnen jullie blijven groeien.

ONZE EXPERT

RIK VAN HAL

06 2837 6809 010 340 08 44

rik.vanhal@beequip.nl

Rik van Hal is Lease Officer en is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de agrarische sectorgrondverzet en heftrucks.

Wat zijn de voordelen van een graafmachine leasen?

Dankzij de kennis van onze experts met betrekking tot de waarde en levensduur van het materieel, kunnen we de financiering van jouw nieuwe of tweedehands graafmachine afstemmen op de groei van je onderneming. Het maakt niet uit naar wat voor graafmachine je op zoek bent. Een rups graafmachine, mini graafmachine of mobiele graafmachine leasen doe je bij Beequip.

Bij ons kun je een nieuwe en tweedehands graafmachine leasen. Bij veel banken en leasemaatschappijen is het laten financieren van gebruikte graafmachines geen optie. Maar waar zij problemen zien, ziet Beequip juist kansen voor jouw onderneming. Want soms is een tweedehands graafmachine leasen juist een hele goede optie! Dus wil je een tweedehands graafmachine of nieuwe graafmachine leasen? Dan zit je goed bij Beequip.

Klantverhaal

Dirk Bos

 

“De bank financiert het niet, maar deze machine kan nog 10 jaar mee”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Graafmachine leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Als je een graafmachine leasen wilt bij Beequip, kan dat op verschillende manieren. Bij ons profiteer je van unieke lease-oplossingen, omdat wij altijd het materieel als uitgangspunt nemen en dus niet naar jullie jaarcijfers kijken. Bekijk onze lease-oplossingen hieronder en bepaal welke oplossing mogelijk fiscaal voordeel oplevert voor jouw onderneming.

Financial lease

Een graafmachine leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van de graafmachine en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de graafmachine. 

Operational lease

Als je de graafmachine juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de graafmachine van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de graafmachine na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. 

Sale- en lease back

Heb je een graafmachine en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale- en lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je jullie graafmachine tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de graafmachine gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming. 

Wat zijn de mogelijkheden bij Beequip?

Een graafmachine leasen? Dat doe je natuurlijk bij Beequip! Naar welk type graafmachine je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Geen graafmachine leasen, maar ander materieel leasen? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook terecht als je een heftruck wilt leasen of bijvoorbeeld een hoogwerker of kraan.