Graafmachine kopen?

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Graafmachine kopen en in termijnen betalen?

De aanschaf van een graafmachine is een hele investering. Veel bedrijven zijn dan ook verrast over de voordelen van een graafmachine leasen in plaats van kopen. Kies je voor leasen dan betaal je een vast bedrag per maand. En aan het einde van de leaseperiode kun je de volledige eigenaar van de graafmachine zijn.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Nog naar een graafmachine op zoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats: Graafmachines

Waarom leasen in plaats van een graafmachine kopen?

Een graafmachine kopen is een grote en kapitaalintensieve investering. Door een graafmachine te kopen en met lease te betalen, verspreid je de betaling als het ware over meerdere termijnen. Dit is goedkoper dan een graafmachine huren. Andere voordelen van leasen in plaats van een graafmachine kopen zijn: 

  • Je houdt meer geld vrij door een graafmachine te leasen, zo creëer je financiële speelruimte;
  • Als je kiest voor financial lease is de graafmachine aan het einde van de looptijd geheel van jou en ook bij operational lease heb je een koopoptie;
  • Je mag de graafmachine helemaal zelf uitkiezen en je voorkeuren voor de lease zelf doorgeven;
  • Het draait in veel mindere mate om jouw bedrijfscijfers, omdat de graafmachine het onderpand van de financiering is. 

Meer weten over de verschillen tussen kopen, huren of leasen? Lees het op onze blog. 

Gebruikte graafmachine kopen met lease

Wil jij een tweedehands graafmachine kopen? Ook dan kun je bij Beequip kiezen voor een lease. Een tweedehands graafmachine werkt vaak nog net zo goed als een nieuw exemplaar. Daarom is het een verstandige keuze om een tweedehands graafmachine te kopen. Denk hierbij aan het kopen van een auto: een tweedehands model is vaak een voordelige keuze. Het voordeel van een tweedehands minigraver of tweedehands graafmachine is dat deze direct beschikbaar zijn. Daarnaast is de ‘kop er al af’, wat ervoor zorgt dat ook het maandelijkse leasebedrag lager ligt.

Een minigraver kopen of een graafkraan kopen

Bij Beequip geloven wij in de kracht van de machine. Daarom zetten we deze altijd voorop in de financiering. En in tegenstelling tot andere financiers bieden wij de mogelijkheid om een tweedehands graafmachine te leasen. Of jij nu een minigraver kopen wil, of dat toch een graafkraan kopen één van jouw wensen is. Bij Beequip kun je voor ieder model en merk terecht, gebruikt of nieuw. Tegen een goed plan zeggen wij zelden nee. Dat noemen wij onze ‘equipment first’ aanpak. Kies uit de nieuwe en gebruikte Liebherr graafmachines, Caterpillar graafmachines, JCB graafmachines en Doosan graafmachines. 

Wil jij een nieuwe of tweedehands graafmachine kopen? Bereken vrijblijvend je leaseprijs voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte graafmachine. 

Graafmachine kopen met financiering op maat

Onze medewerkers hebben echt verstand van de graafmachines waarmee jij graag werkt. Dit maakt het leasen eenvoudig en flexibel. En zorgt ervoor dat veel meer mogelijk is. Bij Beequip maken we leasen voor mkb-ondernemers simpel, flexibel en snel. En of je nu een of meerdere minigravers kopen wil, of dat er een voldoende is. Iedere onderneming verdient een financiering die perfect past bij de situatie. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Klantverhaal

Bos Operators Demolition

“De bank financiert het niet, maar deze machine kan nog 10 jaar mee”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Graafmachine kopen: wat zijn de lease oplossingen?

Wil jij een (mini)graafmachine kopen met een lease oplossing? Dan is het goed om te weten dat er diverse leasevormen zijn. Het grote verschil is het eigendom van de graafmachine; een belangrijke keuze dus.

Hoe werkt financial lease? 

Wil jij een graafmachine kopen met een lease oplossing en wil je dat de graafmachine op jouw bedrijfsbalans komt te staan? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het economische eigendom bij jouw onderneming te liggen en ligt het juridisch eigendom van de graafmachine bij Beequip. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de graafmachine. Een zakelijke financial lease biedt meerdere voordelen, zo kun jij op de graafmachine afschrijven omdat deze wel op je balans staat. 

Hoe werkt operational lease? 

Als je een graafmachine kopen wil, maar deze niet op je balans wilt hebben staan, is operational lease de beste keuze. Bij deze vorm van leasen huur jij als het ware de graafmachine van Beequip; wij zijn namelijk zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine. Wanneer de leaseperiode eindigt, krijg jij een optie om de graafmachine te kopen. Als jij de graafmachine operational leaset komt deze niet op de balans staat, waardoor een betere balansverhouding mogelijk is. 

Hoe werkt sale & lease back? 

Heb jij zelf een aantal graafmachines of minigravers gekocht, maar wil jij werkkapitaal vrijmaken? Dan is desale & lease backfinancieringsoplossing een uitkomst. Hierbij kopen wij jouw graafmachines tijdelijk van je over, zodat er kapitaal vrijkomt. Jij blijft economisch eigenaar van je graafmachines waardoor jij de graafmachines gewoon kunt blijven gebruiken. Beequip is bij deze lease optie juridisch eigenaar van de graafmachines. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming. 

Service van Beequip

Wij zijn een merkonafhankelijke partij met veel expertise op het gebied van graafmachines. Hierdoor koop jij de gewenste graafmachine en betaal jij met een leaseoplossing! We helpen je eenvoudig en snel aan een financiering. Wil jij een graafmachine kopen en ben je benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op. 

Naast een graafmachine leasenkun je bij ons ook vrachtwagens leasen, hoogwerkers leasen of ander zwaar materieel.