Graafmachine huren?

Ontdek de voordelen van leasen

Bereken direct je leaseprijs

Een graafmachine huren? Denk eens aan leasen

De aanschaf van een graafmachine is een hele investering. Vaak is een graafmachine huren dan de oplossing. Maar heb je al eens aan leasen gedacht? Met leasen betaal je een vast bedrag per maand, waarbij je aan het einde van de leaseperiode de volledige eigenaar van de graafmachine kunt zijn.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom leasen in plaats van een graafmachine huren?

De voordelen van leasen in plaats van een graafmachine huren zijn: 

  • Je geld gaat niet verloren. Als je kiest voor financial lease is de graafmachine aan het einde van de looptijd geheel van jou en ook bij operational lease heb je een koopoptie;
  • Je hebt de graafmachine in eigen bezit, en kunt er direct gebruik van maken;
  • De kosten van leasen zijn vaak lager dan huren, vooral als je kiest voor een gebruikte graafmachine;
  • Je mag de graafmachine helemaal zelf uitkiezen en je voorkeuren voor de lease zelf doorgeven.

Meer weten over de verschillen tussen kopen, huren of leasen? Lees het op onze blog. 

Een graafmachine huren of tweedehands leasen?

Een tweedehands graafmachine werkt vaak nog net zo goed als een nieuw exemplaar. Daarom is het een verstandige keuze om een tweedehands graafmachine te leasen. Denk hierbij aan het kopen van een auto: een tweedehands model is vaak een voordelige keuze. Het voordeel van een tweedehands minigraver of tweedehands graafmachine is dat deze direct beschikbaar zijn. Daarnaast is de ‘kop er al af’, wat ervoor zorgt dat ook het maandelijkse leasebedrag lager ligt.

Een financiering op maat

Bij Beequip geloven wij in de kracht van de machine. Daarom zetten we deze altijd voorop in de financiering. Dat noemen wij onze ‘equipment first’ aanpak.  En in tegenstelling tot andere financiers bieden wij de mogelijkheid om een tweedehands graafmachine te leasen. Of jij nu een minigraver of een graafkraan wil aanschaffen. Bij Beequip kun je voor ieder model en merk terecht, gebruikt of nieuw.

Bovendien zeggen we tegen een goed plan zelden nee. Ook als je een starter bent of wat minder goede jaren achter de rug hebt, kun je bij ons terecht. Onze medewerkers hebben echt verstand van de graafmachines waarmee jij graag werkt. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klantverhaal

Bos Operators Demolition

“De bank financiert het niet, maar deze machine kan nog 10 jaar mee”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Graafmachine huren? Kijk eens naar de lease oplossingen:

Wil jij een (mini)graafmachine kopen met een lease oplossing? Dan is het goed om te weten dat er diverse leasevormen zijn. Het grote verschil is het eigendom van de graafmachine; een belangrijke keuze dus.

Hoe werkt financial lease? 

Wil jij een graafmachine kopen met een lease oplossing en wil je dat de graafmachine op jouw bedrijfsbalans komt te staan? Dan is een financial lease een goede optie. Bij  financial lease komt het economische eigendom bij jouw onderneming te liggen en ligt het juridisch eigendom van de graafmachine bij Beequip. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de graafmachine. Een zakelijke financial lease biedt meerdere voordelen, zo kun jij op de graafmachine afschrijven omdat deze wel op je balans staat. 

Hoe werkt operational lease? 

Als je een graafmachine kopen wil, maar deze niet op je balans wilt hebben staan, is operational lease de beste keuze. Bij deze vorm van leasen huur jij als het ware de graafmachine van Beequip; wij zijn namelijk zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine. Wanneer de leaseperiode eindigt, krijg jij een optie om de graafmachine te kopen. Als jij de graafmachine operational leaset komt deze niet op de balans staat, waardoor een betere balansverhouding mogelijk is. 

Hoe werkt sale & lease back? 

Heb jij zelf een aantal graafmachines of minigravers gekocht, maar wil jij werkkapitaal vrijmaken? Dan is desale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Hierbij kopen wij jouw graafmachines tijdelijk van je over, zodat er kapitaal vrijkomt. Jij blijft economisch eigenaar van je graafmachines waardoor jij de graafmachines gewoon kunt blijven gebruiken. Beequip is bij deze lease optie juridisch eigenaar van de graafmachines. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming. 

Service van Beequip

Wij zijn een merkonafhankelijke partij met veel expertise op het gebied van graafmachines. Hierdoor koop jij de gewenste graafmachine en betaal jij met een leaseoplossing! We helpen je eenvoudig en snel aan een financiering. Ben je gaan twijfelen of je beter een graafmachine huren kan of leasen? En ben je benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op. 

Naast een graafmachine leasenkun je bij ons ook vrachtwagens leasen, hoogwerkers leasen of ander zwaar materieel.