Generator leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Generator leasen voor je bedrijf?

Beequip kan je helpen. Onze lease officers kennen jouw sector goed, waardoor we een handige, passende financieringsoplossing kunnen voorstellen.

Wij begrijpen dat een generator een grote investering is. Door onze kennis van de sector kennen wij het materieel en kunnen we op basis daarvan een passende lease-oplossing bieden voor je bedrijf. We bekijken op welke manier en waar je de generator wil inzetten en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. We helpen je graag een passende lease oplossing te vinden.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een generator leasen bij Beequip?

Leasen ons vak. Zo kunnen we jouw bedrijf de meest slimme, snelle en duidelijke lease-oplossing bieden. Door onze onafhankelijke positie in de markt kunnen wij autonoom opereren en jij dus ook. Hierdoor is alles veel sneller geregeld en verstrekken wij ook een financiering als je bijvoorbeeld net gestart bent. Zelfs als je bij de bank ‘nee’ te horen hebt gekregen.

Een advies dat wij soms geven; is te kiezen voor gebruikt materieel. Die hebben de eerste, grootste afschrijving namelijk al gehad. Dit scheelt in jouw maandlasten en door onze kennis van het materieel weten we hiervoor nog steeds een scherpe lease-oplossing samen te stellen.

Welke generator moet ik kiezen?

Maar eerst moet er een keuze gemaakt worden. Deze is aan jou, maar kan best lastig zijn. Elke generator heeft namelijk voor en nadelen. Kies jij voor een zuinige hybride, ofwel groene aggregaat? Of investeer je liever in een lichte en stille inverter, ofwel fluisteraggregraat? Denk je aan diesel, gas of benzine? En hoeveel vermogen moet de generator set leveren? Zeker belangrijke afwegingen. Weet je niet precies welke keuze voor jouw bedrijf het beste is, dan kun je ook voor advies bij ons terecht. Want als equipment specialisten weten wij waar we over praten, en dat is wel zo prettig voor de samenwerking.

Waarom leasen en niet kopen?

Investeringen kunnen een aanslag zijn op de bedrijfskas. Dat is logisch, maar het is ook mogelijk deze aanslag te beperken. Door middel van leasen kun je elke maand een klein bedrag aflossen in plaats van alles in een keer te moeten betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of om wat meer financiële zekerheid te behouden. Het zou namelijk zonde zijn om maanden met de investering te wachten totdat voldoende kapitaal vrij komt. De extra kosten verdien je hoogstwaarschijnlijk toch meer dan terug. Zo help je je bedrijf groeien.

Nog vragen? Dan kun je contact opnemen met ons, we helpen je graag!

Generator leasen: keuze uit 3 leasevormen

Wil je een generator leasen? Dan zijn er drie financieringsvormen waar je gebruik van kunt maken. Onze lease officers bespreken graag met je wat jouw wensen zijn, zodat je de meest passende leasevorm kunt kiezen. Dit zijn de drie leasevormen:

Hoe werkt financial lease?

Een generator leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van de generator en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de generator.

Hoe werkt operational lease?

Als je de generator juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de generator van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de machine worden. Wil je de generator na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Hoe werkt sale- en lease back?

Heb je een of meerdere generatoren en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale- en lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je generatoren tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de generatoren gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.