Freesbank leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Freesbank leasen voor je bedrijf?

Het aanschaffen van een freesbank is een flinke investering. Vaak wordt de aankoop hierom uitgesteld, Dat is zonde. Want je kunt het verschil maken door te blijven innoveren. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor het leasen van nieuwe of gebruikte freesbank.

Met leasen kun je namelijk wel die nieuwe of gebruikte freesbank aanschaffen die je op het oog hebt, zonder dat dit een enorme aanslag op de bedrijfskas hoeft te zijn. Je betaalt de freesbank namelijk in maandelijkse termijnen voor een vooraf afgesproken periode. Aan het einde van die periode kun jij de volledige eigenaar van de nieuwe of gebruikte freesbank zijn. Zo heeft je onderneming nog geld over om te blijven groeien, andere investeringen te doen of om financiële zekerheid te behouden. Een freesbank leasen biedt dus meerdere voordelen.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een freesbank leasen bij Beequip?

Bij Beequip is een freesbank leasen eenvoudig geregeld. Door kennis van de metaalbewerkingsmachines kunnen we de waarde bepalen, en hierop de lease baseren. Hierdoor is het bij Beequip ook geen enkel probleem om gebruikte metaalbewerkingsmachines te leasen.

Bovendien denken we graag met je mee, we snappen dat je er vaak snel bij moet zijn. Daarom kan een lease bij ons binnen 72 uur geregeld zijn. Bovendien zeggen we tegen een goed plan zelden nee.

Wat zijn de voordelen van een freesbank leasen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de freesbank en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van metaalbewerkingsmachines kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. Aan het einde van de leaseperiode kan de freesbank volledig jouw eigendom zijn.

Hoe snel kun je een freesbank leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen vinden we vaak een goede oplossing. Het verlaagt de investering en een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig lang genoeg mee. ​

Nieuwe of gebruikte freesbank leasen?

De keuze voor een nieuwe of gebruikte freesbank is aan jou. Veel ondernemers denken dat gebruikte metaalbewerkingsmachines geen optie zijn voor lease. Dit is een misvatting, we moedigen dit juist aan! Want een gebruikte freesbank leasen scheelt ontzettend in de maandlasten terwijl de freesbank nog uitstekend werk levert.

Freesbank leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een freesbank leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat is financial lease?

Wil je graag een freesbank leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de freesbank bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je freesbank. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een freesbank leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de freesbank. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je géén standaard lease aanvraag voor jouw toekomstige freesbank? Ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken. Wij denken graag met je mee.

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Niet alleen met bouwmachines leasen, maar ook met landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen kunnen wij je helpen.