Verhip!

Zwaar materieel leasen voor financieel adviseurs bij BEEQUIP

Ben je financieel adviseur voor het MKB en heb je klanten in de agri, bouw, grondverzet, infra, logistiek en/of recycling?
BEEQUIP kan ondernemers met zwaar rollend en bewegend materieel helpen te groeien doormiddel van leasen.

BEEQUIP biedt financieringen op maat voor zwaar materieel. Als financieel adviseur bieden wij jou unieke voordelen bij het vinden van de perfecte financiering voor zwaar rollend en bewegend materieel. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met

onze Sales Desk

010 340 0844

sales@beequip.nl

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor MKB-ondernemingen in de agri, bouw, infra en logistieke sector en kunnen je helpen met jouw vraagstukken.

Contact opnemen?

​Een portal voor al jouw aanvragen

In de BEEPORT kun je als financieel adviseur al jouw online aanvragen kwijt voor het leasen van zwaar materieel en daarmee direct aan tafel zakendoen met je klant. Meld je aan:

 

 

De voordelen op een rij:

  • Direct aan tafel zakendoen met jouw klant. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die BEEQUIP biedt, kunnen jullie tot een passende offerte komen die je de klant meteen mee kunt geven.
  • BEEPORT biedt oplossingen voor het leasen van energiematerieel, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen, agrarisch, haven en scheepvaart.
  • Als broker kun je namens je klant de aanvraag snel indienen voor het leasen van zwaar materieel. Daarnaast heb je direct inzicht in de fee die van ons zal ontvangen én kun jij deze binnen de marge helemaal zelf instellen.
  • In één oogopslag overzicht over al je acties om de gang te houden in je aanvragen via jouw persoonlijke dashboard in BEEPORT. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er nog te doen is.
  • Digitaal, de allersnelste manier van ondertekenen voor je klant. Ouderwets toch, al dat papier printen, ondertekenen en weer inscannen? Door onze samenwerking met Signicat kunnen leaseovereenkomsten in BEEPORT digitaal worden ondertekend. Dit is niet alleen handig én veilig, maar ook nog eens heel snel.

 

​Ongekend snelle afhandeling

Wij geloven niet in standaard modellen waar de klant aan moet voldoen. Iedere klant is uniek, net als zijn materieel. Bij BEEQUIP kun je rekenen op een snelle en persoonlijke behandeling. Binnen 72 uur kan jouw klant op weg zijn met zijn nieuw of gebruikt equipment.

 

​Wij denken met jouw klanten mee

​We hebben het beste voor het laatste bewaard. Onderdeel van al onze materieel kennis is het inschatten wat je ermee kunt doen en hoe lang dat kan. Daarom bieden wij unieke constructies aan voor leasen zoals de sale en leaseback oplossing. Bel een willekeurige financieringsmaatschappij en ze bieden het aan. Totdat je een wagenpark van 15 trucks van tussen de drie en zeven jaar oud met verschillende soorten trailers wilt aankopen bij een MKB bedrijf om ze vervolgens aan datzelfde MKB bedrijf terug te leveren in een financial lease. Tien tegen één dat je overal ‘nee’ als antwoord krijgt. We dagen je uit om een dergelijke aanvraag bij BEEQUIP uit te zetten. We verrassen je gegarandeerd met het resultaat.

 

​Meer weten over leasen bij BEEQUIP?

Neem contact met ons op, want wij kunnen je nog veel meer vertellen over eenvoudige juridische structuren met 1 lessee of objectwissels zonder contractbreuk. Zo kun jij ook op een razendsnelle manier kennis maken met de ‘equipment first’ aanpak van BEEQUIP.

Klant verhaal

Loonbedrijf Miedema Peins

“Ik verwachtte weinig van de leaseaanvraag. Ik was net gestart, had geen mogelijkheid om een aanbetaling te doen en het ging om een tweedehands model. BEEQUIP verraste me door met een oplossing te komen. Ze hebben echt meegedacht en vertrouwen getoond.”

Lees meer!