Energieopslagsysteem leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zakelijke financiering voor jouw energieopslagsystemen

Wil jij jouw bouwplaats, mobiele laadstation of evenement voorzien van duurzame energie? Beequip kan helpen met de financiering. Bij ons kun je terecht voor merkonafhankelijke leaseoplossingen voor mobiele energie opslag systemen.

De energiemarkt is volop in beweging door de energie transitie. Een belangrijke schakel is energieopslag. Door elektrificatie wordt de vraag naar energieopslag steeds groter en daarnaast willen steeds meer ondernemers emmissievrij opereren. Bouwbedrijven, grondverzet en de verhuursector krijgen te maken met een steeds grotere vraag naar verduurzaming. Wil jij een mobiel batterij systeem leasen? Dan ben je bij Beequip aan het juiste adres.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Energie leveren met energieopslagsysteem

De markt van energieopslag is hard aan het groeien door de eisen aan uitstoot en de komst van elektrische voertuigen en machines. Met een energieopslagsysteem lever je elektriciteit op plaatsen waar geen elektriciteitsaansluiting is, of waar die aansluiting te weinig vermogen oplevert.

Met batterijen kun je bijvoorbeeld energie leveren voor festivals of andere tijdelijke events op afgelegen plaatsen, bouwplaatsen of tijdelijke pop-up laadpleinen voor elektrische bedrijfswagens. Batterijen hebben daarnaast als extra toepassing de energieopslag buffer bij windmolens en zonneparken, wanneer de vraag (en prijs) laag is, bijvoorbeeld ’s nachts. Maar ook of voor de energievoorziening op boten en offshore platformen.

Energieopslagsystemen zijn een veelzijdige en groene oplossing voor al deze genoemde functies. Maar: een energieopslagsysteem is een kapitaalintensieve investering. Beequip biedt de mogelijkheid voor een energieopslagsysteem leasen.

Energieopslag systeem leasen

Door te kiezen voor een energieopslagsysteem leasen in plaats van bijvoorbeeld huren of direct zelf kopen, houd je financiële speelruimte voor andere investeringen. De lease van de apparaten betaal je terug met een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode. De voordelen van leasen:

  • Financiële speelruimte doordat je het bedrag niet in één keer hoeft te betalen
  • Aan het einde van de looptijd zijn de energieopslagsystemen jouw eigendom
  • De apparaten die je leaset zijn het onderpand van de financiering, het draait dus in veel mindere mate om jouw bedrijfscijfers

Energieopslagsysteem leasen met financial lease

Er bestaan verschillende leasevormen voor het financieren van materieel. Voor de financiering van energieopslagsystemen biedt Beequip de mogelijkheid voor financial lease.

Wat is financial lease?

Bij financial lease ben je direct de economisch eigenaar van de energieopslagsystemen. Het juridisch eigendom ligt gedurende de looptijd van de lease bij de leasemaatschappij. Als je aan het einde van de looptijd van de lease de slotsom hebt betaald, wordt het juridisch eigendom aan jou overgedragen. Dan ben jij dus volledig de eigenaar van de energieopslagsystemen. Tijdens de lease staan de systemen op de balans van jouw bedrijf en je schrijft erop af.