Elektrische
heftruck leasen

Jij kiest, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zakelijke financiering voor jouw elektrische heftruck

Een elektrische heftruck leasen heeft meerdere voordelen. Allereerst zijn is een elektrische heftruck een stuk groener dan een heftruck op LPG of Diesel, omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen.

Bovendien is een elektrische heftruck ontzettend stil. Wanneer je vooral binnen van je heftruck gebruik maakt, kun je dan ook het beste voor een elektrische heftruck gaan. Elektrisch leasen is ook mogelijk bij Beequip. We helpen je graag bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte elektrische heftruck voor jouw onderneming.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzetbouwmachines,
landbouwmachinesrecyclingmetaalbewerkingenergie,
heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom kiezen voor elektrisch leasen?

Elektrisch is de toekomst. Om goed voorbereid te zijn kun je nu alvast de overstap maken. Een elektrische stapelaar leasen of een elektrische bedrijfswagen leasen gebeurt al ontzettend veel vandaag de dag. Maar ook voor ander materieel komt de overstap naar elektrisch steeds dichterbij. Allereerst omdat het duurzaam is, maar elektrisch materieel heeft daarnaast ook nog andere voordelen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen rondom de financiering van elektrisch materieel.

Elektrische heftruck kopen en in termijnen betalen?

Een elektrische heftruck kopen kan een flinke aanslag op de bedrijfskas van de onderneming zijn. Wanneer je kiest voor leasen kun je deze aanslag beperken, omdat je de kosten voor de elektrische heftruck in termijnen betaalt. Zo houd je geld over om andere investeringen te doen, zodat je bedrijf kan blijven groeien. Bovendien is leasen een stuk voordeliger dan huren wanneer je de elektrische heftruck vaak gebruikt.

Gebruikte elektrische heftruck leasen?

Ga jij liever voor een gebruikte elektrische heftruck dan een nieuw model? Dat is vaak een verstandige keuze. Een tweedehands elektrische heftruck leasen is dan ook geen enkel probleem. Wij moedigen dit juist aan. Op deze manier kan je namelijk maandelijks kosten besparen terwijl de gebruikte tweedehands heftruck nog uitstekend werk levert.

Welke elektrische heftruck leasen?

Of je voorkeur uitgaat naar een jungheinrich elektrische heftruck, of een still elektrische heftruck. Of dat je liever een linde elektrische heftruck hebt dan een toyota elektrische heftruck. Het maakt ons niet uit voor welk merk je kiest. Jij weet wat je nodig hebt, en wij regelen de financiering. Maar we willen je natuurlijk ook altijd helpen bij het maken van de beste keuze voor de wensen van jouw onderneming. Wij zijn een merkonafhankelijke partij, dus je kunt op eerlijk advies rekenen.

Elektrische heftruck prijs?

De prijs van een elektrische heftruck is meestal duurder dan een heftruck op Diesel of LPG. Maar de energie en onderhoudskosten van een elektrische heftruck zijn wel weer lager. Je kunt kosten besparen door te kiezen voor een goede batterij.

Goed om te weten is dat je de keuze voor een elektrische heftruck het beste niet van de prijs kunt laten afhangen. Elke heftruck heeft namelijk zijn eigen specificaties. Een elektrische heftruck is bijvoorbeeld de heftruck die het minste geluid maakt, en het meest soepel kan bewegen. Maar een elektrische heftruck kun je beter niet inzetten op buitenplaatsen met veel wind en regen. Afhankelijk van waar en hoe je de heftruck wil gaan inzetten, kun je het beste bepalen of je voor een elektrische heftruck of een heftruck op LPG of Diesel gaat.

Klant verhaal

Holland Huurt

Holland Huurt biedt sinds kort de mogelijkheid aan hun klanten om elektrische hoogwerkers te huren.

“Beequip heeft een gat in de markt ontdekt door de machines als onderpand van de lease te gebruiken. Daarnaast zijn ze heel snel: als je het bankwezen in gaat duurt alles ontzettend lang.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Elektrische heftruck leasen: wat zijn de leasevormen?

Hoe werkt financial lease?

Als je kiest voor een financial lease wordt Beequip juridisch eigenaar van de elektrische heftruck. De lessee is dan de economische eigenaar. Tijdens het leasecontract blijft het materiaal op de balans van de onderneming staan en kun je erop afschrijven. Aan het einde van het contract, wordt de lessee ook juridisch eigenaar van de heftruck.

Hoe werkt operational lease?

Wanneer je kiest voor operational lease dan komt het juridisch en economisch eigendom van de heftruck bij Beequip te liggen. Voor de lessee geeft dit het voordeel dat het equipment niet op de balans verschijnt; hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk. Na de leaseperiode is verlenging vaak mogelijk, een andere mogelijkheid is dat de lessee de elektrische heftruck koopt.

Hoe werkt sale & lease back?

En dan is er nog een optie om een sale & lease back constructie aan te vragen. Hierbij verkoop je jouw materieel aan ons en lease je het vervolgens terug. Hierdoor kun je als bedrijf werkkapitaal vrijmaken voor groei. Bij deze leasevorm komen de heftrucks op jouw balans te staan en gaat de juridische eigendom na het einde van het leasecontract ook opnieuw over op de lessee.

Service van Beequip

Je kunt bij ons rekenen op snelle reactietijden, advies op maat en duideiljke communicatie. Zo kun je zo snel mogelijk met jouw nieuwe aanwinst aan de slag. Zodat je onderneming verder kan blijven groeien. Dit is mogelijk door onze ‘equipment-first’ aanpak.

Wil je geen elektrische heftruck maar liever een Diesel of LPG vorkheftruck leasen, stapelaar leasen, of zijlader leasen . Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Meer weten over mogelijke subsidies voor elektrisch? Neem een kijkje op deze blog over de MIA/Vamil regeling.

Meer weten over het Parijs klimaatakkoord in het algemeen? Neem een kijkje op deze blog: wat betekent het Parijs Klimaatakkoord voor mij als ondernemer?