Dumper leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een dumper leasen voor je bedrijf?

Wil je een dumper aanschaffen? Dan hebben wij de beste lease-oplossing voor jou: nieuwe of gebruikte dumpers kun je leasen bij Beequip.

Een nieuwe of tweedehandse dumper kopen is een grote investering. Door te kiezen voor leasen kun je deze kosten verspreiden op basis van een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken periode. Zo kun je financiële ruimte behouden om andere investeringen te doen. Het leasen van een dumper doe je bij Beequip omdat onze specialisten de grondverzetmachines kennen waar jij mee werkt. Deze machine zetten ze dan ook voorop in de financiering. Niet de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Ijzer boven cijfers noemen we dat.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Wat zijn de voordelen van een dumper leasen?

Met leasen kun je namelijk een nieuwe of gebruikte dumper aanschaffen die je op het oog hebt, zonder dat dit een enorme aanslag op de bedrijfskas hoeft te zijn. Je betaalt de dumper namelijk in maandelijkse termijnen voor een vooraf afgesproken periode. Aan het einde van die periode kun jij de volledige eigenaar van de nieuwe of gebruikte dumper zijn. Zo heeft je onderneming nog geld over om te blijven groeien, andere investeringen te doen of om financiële zekerheid te behouden. Een dumper leasen biedt dus meerdere voordelen.

Online leaseprijs berekenen voor jouw dumper

Ook kun je online alvast een lease berekening maken om een kijkje in de maandelijkse kosten te nemen. Hier kun je ook aangeven of je voor een gebruikte of een nieuwe dumper wil gaan. Ook kun je bij ons terecht. voor ander grondverzetmaterieel. Je kunt bijvoorbeeld ook een bulldozer leasen of een graafmachine leasen.

Gebruikte dumper leasen?

In tegenstelling tot vele andere leasemaatschappijen en banken kun je bij Beequip zowel nieuwe als gebruikte dumpers leasen. Wij zien dit juist als kans voor jouw onderneming, omdat jouw bedrijf kan blijven groeien. Wij voeren een taxatie uit op de dumper die jij op het oog hebt en stellen daarna een interessante lease-oplossing samen voor jouw bedrijf. Geheel op basis van jouw materieel. ​Zo heb jij een machine die nog jaren mee kan, en tegelijkertijd lagere maandlasten.

Bovendien heb je met gebruikt materieel geen last van levertijden. En aangezien je bij Beequip snel weet waar je aan toe bent, kun je snel handelen wanneer je een gebruikte dumper op het oog hebt.

Hoe snel kun je een dumper leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. We snappen namelijk dat je er vaak snel bij moet zijn, wanneer je een nieuwe machine wil aanschaffen. Kies je voor een lease bij Beequip, kun je dus snel met je nieuwe aanwinst aan de slag.

Klantverhaal

Coen Rameau

”Als startende ondernemer heeft Coen Rameau één recept voor succes: nooit nee zeggen. Nu hij via Beequip zijn wagenpark heeft uitgebreid met een gebruikte tweede schranklader op rupsen, kan hij meer klussen aannemen. Coen: “Dat maakt me veel flexibeler.”

Lees hier het hele klantverhaal -->

Dumper leasen: wat zijn de leasevormen?

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van een nieuwe of gebruikte dumper is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het leasetermijn volledig eigenaar van de dumper wilt worden.

Wat is financial lease?

Een dumper leasen en deze op de balans krijgen, kan met financial lease. Met deze lease-oplossing wordt Beequip juridisch eigenaar van het equipment en wordt jouw onderneming economisch eigenaar van de dumper. Heb je het einde van het leasecontract bereikt? Dan ben je volledig eigenaar van de dumper.

Wat is operational lease?

Als je de dumper juist niet op de balans wilt hebben staan, is operational lease een goede optie. Met deze financieringsoplossing huur je de dumper van Beequip, waarbij wij zowel economisch als juridisch eigenaar van de grondverzetmachine worden. Wil je de dumper na verloop van tijd toch kopen? Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie.

Wat is sale & lease back?

Heb je meerdere grondverzetmachines en wil je werkkapitaal vrijmaken? Dan is de sale & lease back financieringsoplossing ideaal. Met deze lease-oplossing verkoop je je machines tijdelijk aan Beequip, zodat er voor jullie organisatie kapitaal vrijkomt en je de dumpers, knikladers of andere machines gewoon kunt blijven gebruiken. Het economisch eigendom ligt bij jullie organisatie, terwijl wij – tijdelijk – juridisch eigenaar worden. We leggen de nadruk hier op tijdelijk, omdat het juridisch eigendom na de leaseperiode weer automatisch overgezet wordt naar jouw onderneming.

Welke service biedt Beequip?

Grondverzet leasen bij Beequip is anders dan bij andere financiers omdat onze lease offerte niet gebaseerd is op jouw jaarcijfers. Wij kijken naar hoe en waar jij de nieuwe of gebruikte dumper wilt inzetten en wat dit betekent voor de waarde ervan. Zo is er veel meer mogelijk.

Een dumper leasen is bij Beequip dus zo geregeld. Je kunt van verschillende leasevormen profiteren, namelijk financial leaseoperational lease en sale & lease back. Je kunt zelf bepalen welke leasevorm het beste bij jouw onderneming past.

Naar welk type dumper je ook op zoek bent, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Heb je vragen of wil je in gesprek over de opties voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.