Draaibank leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Draaibank leasen voor metaalbewerking?

Een draaibank kopen kan een aanslag op de bedrijfskas zijn. Veel ondernemers wachten hierom met de aanschaf van nieuwe metaalbewerkingsmachines. Dat is zonde, want in de metaalindustrie is de concurrentie groot. Wil je klanten aan je binden kun je juist het verschil maken door te innoveren. Hierom wordt een draaibank leasen steeds populairder.

Met lease kun je nu die nieuwe of gebruikte draaibank aanschaffen en deze in termijnen betalen. Op deze manier houd je geld over om andere investeringen te doen of kun je meer financiële zekerheid behouden. Een draaibank leasen is daarom een verstandige keuze voor jouw onderneming.

Onze expert

Job Maliepaard

010 808 2696

job.maliepaard@beequip.nl

Job Maliepaard is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor grondverzet, bouwmachines, landbouwmachines, recycling, metaalbewerking, energie, heftrucks en schoonmaakmachines.

Waarom een metaaldraaibank leasen bij Beequip?

Bij Beequip is een lease zo geregeld. Omdat wij weten wat de waarde van de draaibank is, kunnen we nieuwe en gebruikte draaibanken eenvoudig in een lease oplossing aanbieden. We baseren de lease op de waarde van de draaibank en zetten deze voorop in de financiering, niet jouw jaarcijfers van de afgelopen jaren. Dus ook als je wat minder goede jaren achter de rug hebt, of een starter bent, kun je bij Beequip terecht. Beequip gaat dus verder waar de bank stopt, en zegt tegen een goed plan zelden nee.

Wat zijn de voordelen van een metaaldraaibank leasen?

Leasen werkt zo: je betaalt een vaste maandprijs voor een vooraf afgesproken periode. Deze maandprijs wordt gebaseerd op de prijs van de draaibank en de looptijd van de lease. Door de lange levensduur van metaalbewerkingsmachines kun je voor een lage maandprijs met een kostbare machine aan de slag. Aan het einde van de leaseperiode is de draaibank volledig jouw eigendom.

Hoe snel kun je een metaaldraaibank leasen?

​Door onze ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Een gebruikte metaalbewerkingsmachine leasen vinden we vaak een goede oplossing. Het verlaagt de investering en een metaalbewerkingsmachine gaat tegenwoordig lang genoeg mee. ​

Gebruikte metaaldraaibank leasen

De keuze voor een nieuwe of gebruikte draaibank is aan jou. Maar vaak raden wij aan om voor een gebruikte draaibank te gaan. Dit scheelt namelijk enorm in de maandlasten, terwijl een gebruikte draaibank nog uitstekend werk kan leveren. Het is dus geen probleem om een gebruikte draaibank te leasen bij Beequip, dat moedigen we juist aan!

Draaibank leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een draaibank leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben.

Wat is financial lease?

Wil je graag een draaibank leasen en wil je dat de machine wel op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de draaibank bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachine wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van je draaibank. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een draaibank leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational leasen de beste keuze. Bij een operational lease huur je het metaalbewerkingsmaterieel namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de draaibank. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat je equipment bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al metaalbewerkingsmaterieel hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je (gebruikt) equipment tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de machine kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de metaalbewerkingsmachines, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Heb je géén standaard lease aanvraag voor jouw draaibank? Ga dan niet bij de pakken neer zitten! Neem contact met ons op en we gaan samen aan een oplossing werken. Wij denken graag met je mee.

Naast een metaalbewerkingsmachine leasen, helpen we je ook graag met de financiering van ander materieel. Niet alleen met bouwmachines leasen, maar ook met landbouwmachines leasenkranen leasen en vrachtwagens leasen kunnen wij je helpen.