Als dealer met
ons samenwerken?

Wij zijn jouw nummer 2 in financiering

Maak een afspraak

We begrijpen het maar al te goed: je biedt je klanten het liefst een financiering uit eigen huis. Zouden wij ook doen. Maar soms, soms heb je behoefte aan een tweede voorstel. In dat geval maken wij graag een offerte voor je klant.

Beequip is dus graag jouw nummer 2 in financiering. Bij Beequip is leasen simpel, flexibel en snel. We geloven onze ‘equipment first’ aanpak: we kijken eerst naar het materieel en waar het voor gebruikt gaat worden in plaats van de jaarcijfers van jouw klant. IJzer boven cijfers dus. Als dealer bieden we jouw graag alle handvaten om met onze tools aan de slag te gaan. Met een eigen inlog op ons systeem bereken jij binnen 1 minuut welke offerte je vanuit Beequip aan je klant kunt aanbieden.

BEEPORT

Een portal voor al jouw lease aanvragen

Jij hebt graag de touwtjes in handen als het gaat om het uitbrengen van een offerte. Snappen we. Om je daarin optimaal te kunnen bedienen maken we graag een account voor je aan bij BEEPORT: onze online portal voor leaseaanvragen. Direct aan tafel bij je klant zaken doen!

De voordelen op een rij:

  • Direct aan tafel zakendoen met jouw klant. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die Beequip biedt, kunnen jullie tot een passende offerte komen die je de klant meteen mee kunt geven.
  • BEEPORT biedt oplossingen voor het leasen van energiematerieel, grondverzet, vrachtwagens, containers, bouwmachines, heftrucks, kranen, agrarisch, haven en scheepvaart.
  • Als broker kun je namens je klant de aanvraag snel indienen voor het leasen van zwaar materieel. Daarnaast heb je direct inzicht in de fee die van ons zal ontvangen én kun jij deze binnen de marge helemaal zelf instellen.
  • In één oogopslag overzicht over al je acties om de gang te houden in je aanvragen via jouw persoonlijke dashboard in BEEPORT. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er nog te doen is.
  • Digitaal, de allersnelste manier van ondertekenen voor je klant. Ouderwets toch, al dat papier printen, ondertekenen en weer inscannen? Door onze samenwerking met Signicat kunnen leaseovereenkomsten in BEEPORT digitaal worden ondertekend. Dit is niet alleen handig én veilig, maar ook nog eens heel snel.

​Snelle afhandeling

Wij geloven niet in standaard modellen waar de klant aan moet voldoen. Iedere klant is uniek, net als zijn materieel. Bij Beequip kun je rekenen op een snelle en persoonlijke behandeling. Binnen 72 uur kan jouw klant op weg zijn met zijn nieuw of gebruikt equipment.

Wij denken met jou en jouw klanten mee

​We hebben het beste voor het laatste bewaard. Onderdeel van al onze materieel kennis is het inschatten wat je ermee kunt doen en hoe lang dat kan. Daarom bieden wij unieke constructies aan voor leasen zoals de sale en leaseback oplossing. Bel een willekeurige financieringsmaatschappij en ze bieden het aan. Totdat je een wagenpark van 15 trucks van tussen de drie en zeven jaar oud met verschillende soorten trailers wilt aankopen bij een MKB bedrijf om ze vervolgens aan datzelfde MKB bedrijf terug te leveren in een financial lease. Tien tegen één dat je overal ‘nee’ als antwoord krijgt. We dagen je uit om een dergelijke aanvraag bij Beequip uit te zetten. We verrassen je gegarandeerd met het resultaat.

​Meer weten over leasen bij Beequip?

Neem contact met ons op, want wij kunnen je nog veel meer vertellen over eenvoudige juridische structuren met 1 lessee of objectwissels zonder contractbreuk. Zo kun jij ook op een razendsnelle manier kennis maken met de ‘equipment first’ aanpak van Beequip.

Onze expert

Robert Durieux

06 17 85 03 46 010 340 0844

robert.durieux@beequip.nl

“Bij Beequip vinden we dat financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Een startende klant, een klant met moeilijke jaren achter de rug of een Sale & Lease Back op gebruikt materieel: wij denken graag verder. Daarnaast kun je rekenen op snelheid en persoonlijk contact.”