Op zoek naar materieel? Bekijk onze voorraad

Als dealer met
ons samenwerken?

Wij zijn jouw nummer 2 in financiering

Maak een afspraak

We begrijpen het maar al te goed: je biedt je klanten het liefst een financiering uit eigen huis. Zouden wij ook doen. Maar soms, soms heb je behoefte aan een tweede voorstel. In dat geval maken wij graag een offerte voor je klant.

Beequip is dus graag jouw nummer 2 in financiering. Bij Beequip is leasen simpel, flexibel en snel. We geloven onze ‘equipment first’ aanpak: we kijken eerst naar het materieel en waar het voor gebruikt gaat worden in plaats van de jaarcijfers van jouw klant. IJzer boven cijfers dus. Als dealer bieden we jouw graag alle handvaten om met onze tools aan de slag te gaan. Met een eigen inlog op ons systeem, bereken jij binnen 1 minuut welke offerte je vanuit Beequip aan je klant kunt aanbieden.

BEEPORT

Een portal voor al jouw lease aanvragen

Heb jij graag de touwtjes in handen als het gaat om het uitbrengen van een offerte? Wij begrijpen het! Om je hier optimaal in te kunnen bedienen, maken we graag een account voor je aan in onze online portal voor leaseaanvragen: BEEPORT. Zo kun jij direct aan tafel bij je klant zaken doen

De voordelen van BEEPORT op een rij:

  • Direct aan tafel om zaken te doen met jouw klant. Door samen te kijken naar de mogelijkheden die Beequip biedt, kunnen jullie tot een passende offerte komen die je de klant direct mee kunt geven.
  • BEEPORT biedt oplossingen voor het leasen van allerlei zwaar materieel. Denk aan energie materieel, containers, bouwmachines, heftrucks, grondverzet, heftrucks, vrachtwagens, kranen, agrarisch, haven en scheepvaart.
  • Jij kunt, namens je klant(en), snel de aanvraag indienen voor het leasen van materieel. Daarnaast heb je direct inzicht in de fee die van ons zal ontvangen. Die kun jij binnen de marge helemaal zelf instellen.
  • In één oogopslag al je acties zien via jouw persoonlijke dashboard in BEEPORT. Zo kun jij de vaart houden in je aanvragen. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat er nog te doen is.
  • De allersnelste manier van ondertekenen voor je klant, namelijk digitaal. Door onze samenwerking met Signicat kun je leaseovereenkomsten in BEEPORT digitaal ondertekenen ondertekend. Dit is, naast handig én veilig, erg snel. 

​Snelle en persoonlijke afhandeling

Een standaard klantprofiel? Daar geloven wij niet in. Iedere klant is uniek, evenals zijn materieel. Bij Beequip kun je daarom rekenen op een persoonlijke behandeling, die eveneens snel is. Wij kunnen jouw klant(en) vaak al binnen 72 uur op weg helpen met zijn/haar nieuwe of gebruikte materieel. 

Beequip denkt mee met jouw klanten

We hebben het beste voor het laatste bewaard. Onze equipment-experts zijn échte kenners op het gebied van zwaar materieel. Hierdoor kunnen zij perfect inschatten wat je ermee kunt doen en hoe lang. Wij bieden daarom unieke constructies aan voor leasen, waaronder de sale- en leaseback oplossing. Bel de eerste de beste financieringsmaatschappij en ze bieden deze leasevorm aan. Totdat je bij een MKB bedrijf een tiental trucks van tussen de drie en zeven jaar oud met verschillende soorten trailers wilt aankopen om ze vervolgens aan datzelfde MKB bedrijf terug te leveren in de vorm van een financial lease. De kans is klein dat je dan een ‘ja’ krijgt te horen. Wij dagen je daarom graag uit om een dergelijke aanvraag bij Beequip uit te zetten. Bij ons kun je rekenen op een verrassend resultaat.

​Meer weten over leasen bij Beequip?

Wil jij weten wat je voor jou als dealer kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met je in gesprek. Zo kun jij eveneens kennis maken met de ‘equipment first’ aanpak van Beequip.

Onze expert

Robert Durieux

06 17 85 03 46 010 340 0844

robert.durieux@beequip.nl

“Bij Beequip vinden we dat financiering bijna altijd mogelijk moet zijn. Een startende klant, een klant met moeilijke jaren achter de rug of een Sale & Lease Back op gebruikt materieel: wij denken graag verder. Daarnaast kun je rekenen op snelheid en persoonlijk contact.”