DAF leasen?

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Een DAF leasen voor je bedrijf?

Wil je een nieuwe DAF vrachtwagen kopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor financiering? Beequip biedt als onafhankelijke leasemaatschappij de financiering van jouw voorkeur. Het maakt voor ons niet uit welk merk het is. Jij kiest, wij regelen de financiering.

Onze expert

Mark Goris

010-8080749

mark.goris@beequip.nl

Mark Goris is Sales Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Kun je alleen DAF leasen bij Beequip?

Nee. Beequip is een onafhankelijke leasemaatschappij. Het maakt dus niet uit welk merk jouw voorkeur heeft. Jij mag de keuze maken welk vrachtwagenmerk het beste bij jouw onderneming past.

Nog naar een vrachtwagen op zoek?

Neem een kijkje op onze marktplaats:    Vrachtwagens

Een financiering op maat voor jouw DAF vrachtwagen lease

Wanneer je besloten hebt dat je een DAF vrachtwagen wil aanschaffen voor je bedrijf, dan is dat voor Beequip geen enkel probleem. We helpen je graag met de aanschaf van jouw nieuwe aanwinst. Of het nou een DAF, Scania of MAN is. Wij snappen dat jouw vrachtwagen precies bij jouw wensen moet passen, waardoor wij de keuze aan jou overlaten. Heb je dus interesse in een DAF leasen, dan doe je dat eenvoudig bij Beequip.

Hoe snel kun je een DAF vrachtwagen leasen?

​Door onze unieke ‘equipment first’ aanpak kunnen we heel snel handelen. Denk aan dagen in plaats van weken. Zo kun jij snel handelen wanneer je een gebruikte of nieuwe DAF vrachtwagen op het oog hebt. En loop je geen mooie kansen mis.

Wat kost een DAF leasen?

De kosten van een vrachtwagen leasen zijn afhankelijk van de aanschafwaarde van de vrachtwagen die je wilt leasen en de kenmerken van de lease. De kosten van de vrachtwagen worden door middel van leasen verspreid over een aantal maanden in plaats van dat dit in een keer betaald moet worden. Verder zal je een maandelijkse rente en eenmalige behandelingskosten moeten betalen. Een nieuwe vrachtwagen leasen kost meer per maand dan een gebruikte vrachtwagen leasen. Je kunt ook hier de kosten voor je DAF vrachtwagen lease berekenen.

Gebruikte DAF vrachtauto leasen?

Bij Beequip hebben ze kennis van het materieel waar je mee werkt waardoor ook (jong) gebruikte DAF vrachtwagens een optie zijn voor lease. We snappen dat dit vaak een slimme keuze kan zijn, omdat de waarde van een nieuwe vrachtwagen snel daalt. Kies je voor een oudere DAF vrachtwagen, dan is ‘de kop er af’ en zal de waarde alleen maar minder snel gaan dalen vanaf het moment dat jij de nieuwe eigenaar wordt. Dit scheelt in de maandlasten.

Klantverhaal

ALP leaset de eerste BMC truck in Nederland

“We werken nog niet zo lang samen met Beequip maar het eerste gevoel is goed. Beequip is lekker vlot, dat werkt, zeker in de transportwereld, heel fijn.”

Lees hier het hele klantverhaal ->

DAF vrachtwagen leasen: wat zijn de lease-oplossingen?

Is een DAF vrachtwagen leasen een wens van jouw onderneming? Dan is het belangrijk om te weten dat wij een aantal lease-oplossingen hebben en wat het verschil tussen de leasevormen is.

Wat is financial lease?

Wil je graag een DAF vrachtauto leasen en wil je dat het op jouw balans komt te staan, zodat je erop kunt afschrijven? Dan is een financial lease een goede optie. Bij financial lease komt het juridisch eigendom van de vrachtwagen bij Beequip te liggen, terwijl jouw onderneming economisch eigenaar van de truck wordt. Aan het einde van het leasecontract ben jij volledig eigenaar van de vrachtwagen. Een zakelijke financial lease biedt dus meerdere voordelen.

Wat is operational lease?

Wil je een DAF vrachtwagen leasen, maar deze juist niet op de balans hebben? Dan is operational lease de beste keuze. Bij een operational lease huur je de vrachtwagen namelijk van Beequip; wij zijn dan zowel juridisch als economisch eigenaar van de truck. Aan het einde van de leaseperiode heb je een koopoptie. Omdat de vrachtwagen bij operational lease niet op de balans staat, is een betere balansverhouding mogelijk.

Wat is sale & lease back?

Als je zelf al een DAF vrachtwagen hebt, maar werkkapitaal vrij wilt maken, is de sale & lease back financieringsoplossing een uitkomst. Je verkoopt je truck tijdelijk aan ons, zodat er kapitaal vrijkomt en je de vrachtwagen kunt blijven gebruiken. Jij blijft economisch eigenaar van de truck, terwijl Beequip tijdelijk juridisch eigenaar wordt. Aan het einde van de leaseperiode gaat het juridisch eigendom automatisch weer over naar jouw onderneming.

Service van Beequip

Of je nou een DAF, een Scania of ander transportmerk leasen wilt. Je kunt voor ieder merk bij Beequip terecht. Jij kiest, wij regelen de financiering. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast vrachtwagens kun je bij ons ook trailers leasenvuilniswagens leasen of ander zwaar materieel. We helpen je graag.