Coronavirus

Het zijn onzekere tijden.

Nederland zit grotendeels op slot en dat heeft invloed op iedereen, ook op het MKB. Laat ons daarom beginnen te zeggen dat groei begint met een goede gezondheid. Wij wensen onze relaties en hun naasten in deze tijd daarom veel gezondheid en sterkte!

Direct iemand spreken

Heb jij een machine in de lease bij ons en ondervind je door het Coronavirus problemen met het betalen van je leasetermijn? Neem contact met ons op. Ons team zit thuis voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Hoe gaat Beequip om met klanten die problemen ondervinden door het Coronavirus?

Ondernemen en de economie gaan hand in hand op 1,5 meter afstand van elkaar. Nu het land tot stilstand komt, hebben we al veel ondernemers gesproken die in de problemen komen met het betalen van hun leasetermijn. Deze klanten verzoeken we allemaal om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We kijken dan samen wat er mogelijk is om deze tijd te overbruggen. We zijn het snelst bereikbaar op: 010-3400844.

Ik heb extra werk door het Coronavirus. Hoe kunnen jullie me daarbij helpen?

Door de huidige crisis ontstaat voor diverse ondernemers ook een nieuwe vraag. Daarvoor heb je wellicht nieuwe machines nodig. Om snel te schakelen verzoeken we je om contact met ons op te nemen via 010-3400844.

Wat merkt Beequip zelf van het Coronavirus?

De collega’s van Beequip werken allemaal thuis. Dat is wel een grote verandering, want normaal werken we met z’n allen op 1 grote werkvloer. Gelukkig staan we dankzij de moderne technologie de hele dag met elkaar en met onze klanten in contact. Veel klanten hebben vragen dus de telefoon gaat bij onze medewerkers thuis de hele dag door. We hebben een belteam ingezet op thema’s om al deze vragen te beantwoorden om zo dichtbij onze klanten te staan in deze lastige tijd.

Meer informatie over het Coronavirus

Ondernemen in crisistijd. Sommigen hebben het al eerder meegemaakt, voor anderen is het de eerste keer. Nu het land grotendeels stil staat, wil je als MKB-ondernemer blijven ondernemen. Maar hoe?

Beequip

+31 (0)10 340 0844

info@beequip.nl

Willemskade 18
3016 DL Rotterdam
Nederland