Containerschip leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Containerschip leasen voor je bedrijf?

Wil je een containerschip leasen? Dan is het begrijpelijk dat je niet meteen weet waar je moet beginnen. Een containerschip leasen is dan ook geen alledaagse bezigheid.

Daarom helpen wij van Beequip je graag om een passende financieringsoplossing te vinden. Wij werken met de ‘equipment first’-aanpak; het materiaal wordt als uitgangspunt genomen en niet jullie laatste jaarcijfers. Als je ervoor kiest om een containerschip te leasen, kun je veel liquide middelen vrijhouden. Deze kunnen worden gebruikt voor andere nodige investeringen. Zo kan je bedrijf blijven groeien. Bovendien profiteren jullie van de beste financiering als jullie een containerschip leasen met Beequip. 

ONZE EXPERT

GERARD GOMMERS

06 5320 2212 010 340 08 44

gerard.gommers@beequip.nl

Gerard Gommers is gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor de binnenvaart.

Wat zijn de voordelen van een containerschip leasen met Beequip?

Wil je met jouw bedrijf een containerschip leasen? Dan is Beequip de partner voor jou. Wij baseren onze financieringsoplossing op het materieel dat jij nodig hebt en hoe je dit gaat gebruiken. Pas daarna kijken we naar jullie laatste jaarcijfers. Onze specialisten zijn goed op de hoogte van de waarde en de levensduur van een containerschip of ander maritiem materieel. Zo kunnen we een maatwerk lease-oplossing voor jou opstellen, afgesteld op de groei van je onderneming. Maritiem leasen? Dat doe je bij de experts van Beequip.

Je kunt bij ons voor een groot aanbod aan maritieme materialen een lease-oplossing krijgen, zoals voor:

Het leasen van een binnenvaartschip
Het leasen van werkmateriaal voor op pontons
Het leasen van pontons
Het leasen van specialistisch offshore materieel
Het leasen van containers voor op een containerschip

Laat ons je wensen weten, wij zorgen ervoor dat je een passend containerschip en indien nodig, extra maritiem materieel kunt leasen. Neem snel contact met ons op, dan stellen we een scherpe lease offerte op.

Klantverhaal

Scheepswerf Peter Tinnemans

”De enkelwandige tanker de Roma werd omgebouwd tot beunschip en dat is prachtig vastgelegd door Tinnemans Scheepswerf. Beequip is als financier betrokken bij dit project en we delen graag wat beelden.”

Bekijk hier het hele verhaal -->

Wat zijn de lease-oplossingen als je een containerschip gaat leasen?

Wil je een containerschip leasen? Dan zijn er verschillende leasevormen mogelijk. Bij Beequip hechten we er belang aan om de best passende financieringsoplossing voor jou te vinden, passend bij de wensen van jouw onderneming. Hieronder lees je meer uitleg over onze handige lease-oplossingen die jou mogelijk fiscaal voordeel kunnen opleveren.

Wat is financial lease?

Financial lease is een leasevorm waarbij het juridisch eigendom van het containerschip bij Beequip komt te liggen. Jouw bedrijf wordt dan weer juridisch eigenaar. Aan het einde van het leasecontract, ben je eigenaar van het containerschip. Het containerschip komt op de balans van je onderneming te staan, dus je kunt erop afschrijven.

Wat is operational lease?

Een andere lease-oplossing, is operational lease. Hiermee kun je een containerschip leasen zonder deze op de balans te krijgen. Beequip is dan juridisch en economisch eigenaar. Omdat het containerschip niet op de balans staat, kun je als bedrijf een betere balansverhouding verkrijgen. Zodra het leasecontract is afgelopen, heb je de mogelijkheid om het containerschip te kopen.

Wat is sale- en lease back?

Sale-en lease back is dé optie als je al containers en schepen hebt en je je cashflow wilt vergroten. Bij deze financieringsoplossing verkoop je je containerschip tijdelijk aan Beequip. Zo komt er kapitaal vrij, die je direct kunt inzetten. Terwijl wij tijdelijk juridisch eigenaar zijn van het containerschip, kun je het containerschip blijven gebruiken als economisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode, verkrijg je opnieuw het juridisch eigendom.

Service van Beequip

Wil je een containerschip leasen? Dan is Beequip dé partner voor jou! Wij hebben experts in huis, gespecialiseerd in de maritieme sector, die je snel kunnen adviseren. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw onderneming en hoe het leasen van een containerschip precies in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

Wil je behalve een containerschip leasen, ook nog andere machines en/of materieel leasen? Dat kan! Beequip is jouw partner voor equipment lease, bij ons kun je onder meer kranen leasen, trailers leasen en tractoren leasen.