Zeecontainer, Dry Cargo-,
Tank of Reefer leasen

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Containers leasen voor je bedrijf?


Containers als oplossing voor vervoer of opslag? Bij Beequip denken we graag met je mee: lease gebruikt of nieuw, we vinden graag samen de juiste financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de containers wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren.

Onze expert

Clark van Oeveren

06 1841 5832 010 340 0844

clark.vanoeveren@beequip.nl

Clark Oeveren is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor containers en havenmaterieel.

Containers leasen: je vloot uitbreiden of te gelde maken

(Zee)containers zijn één van de bekendste hulpmiddelen voor goederenvervoer. Ze kunnen ook gebruikt worden voor opslag, evenementen en zelfs tijdelijke of permanente bouw. Een containervloot aanschaffen, onderhouden of uitbouwen is kostbaar, daar komt Beequip in beeld. Wij willen je helpen om je bedrijf te laten groeien en doen dat met flexibele financieringsoplossingen voor 13 sectoren waaronder containers.

Equipment first

Bij Beequip werken we volgens het ‘equipment first’ principe. Dit houdt in dat we jouw leaseaanvraag beoordelen op basis van het materieel i.p.v. jouw cijfers. Onze experts zijn thuis in jouw wereld en kunnen op basis van hun materiaalkennis precies inschatten wat de levensduur en restwaarde van de – in dit geval – containers is.

Nieuw, gebruikt en in alle soorten en maten

Of je nu een complete vloot wilt aanschaffen of een bestaande vloot wil uitbreiden en of dit nu om zeecontainers, Dry Cargo containers, Tankcontainers of Reefercontainers gaat: dat maakt voor ons geen verschil. Beequip is jouw financieringspartner voor gebruikt of nieuw materieel. Wij kijken altijd samen met de klant naar de beste oplossing voor de onderneming.

Sale- en leaseback

Heb je al voldoende containers in je vloot en wil je je liquiditeitspositie verbeteren? Dan kun je denken aan Sale en Lease Back, waarbij wij (een aantal van) je containers overkopen en deze via lease weer tot jouw beschikking stellen.