Containers leasen voor je bedrijf?

Jij weet wat je nodig hebt, wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zeecontainer, Dry Cargo-, Tank of Reefer leasen?

Containers als oplossing voor vervoer of opslag? Bij Beequip denken we graag met je mee: lease gebruikt of nieuw, we vinden graag samen de juiste financieringsoplossing.

Onze specialisten kennen het materieel waar je mee werkt en zetten dat voorop bij het vinden van een passende financieringsoplossing. We bekijken hoe je de containers wil gebruiken en wat dat betekent voor de waarde ervan. Daar baseren wij de lease offerte op, niet op de jaarcijfers van de afgelopen jaren. Dat noemen wij onze ‘equipment-first’ aanpak.

Onze expert

Clark van Oeveren

06 1841 5832 010 340 0844

clark.vanoeveren@beequip.nl

Clark Oeveren is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor containers en havenmaterieel.

Containers leasen: je vloot uitbreiden of te gelde maken

(Zee)containers zijn één van de bekendste hulpmiddelen voor goederenvervoer. Ze kunnen ook gebruikt worden voor opslag, evenementen en zelfs tijdelijke of permanente bouw. Zeecontainers kopen doe je alleen niet zomaar want een containervloot aanschaffen, onderhouden of uitbouwen is kostbaar. En daar komt Beequip in beeld. Wij willen je helpen om je bedrijf te laten groeien en doen dat met flexibele financieringsoplossingen voor 13 sectoren waaronder containers.

Equipment first

Bij Beequip werken we volgens het ‘equipment first’ principe. Dit houdt in dat we jouw leaseaanvraag beoordelen op basis van het materieel i.p.v. jouw cijfers. Onze experts zijn thuis in jouw wereld en kunnen op basis van hun materiaalkennis precies inschatten wat de levensduur en restwaarde van de – in dit geval – containers is.

Nieuw, gebruikt en in alle soorten en maten

Of je nu een complete vloot wilt aanschaffen of een bestaande vloot wil uitbreiden en of dit nu om zeecontainers, Dry Cargo containers, Tankcontainers of Reefercontainers gaat: dat maakt voor ons geen verschil. Beequip is jouw financieringspartner voor gebruikt of nieuw materieel. Wij kijken altijd samen met de klant naar de beste oplossing voor de onderneming.

Welke leasevormen zijn er voor een container?

Bij Beequip kun je containers op diverse manier financieren. Wij bieden je unieke leasevormen die aansluiten op de wensen van jouw onderneming. Bekijk onze lease-oplossingen hieronder en bepaal welke oplossing mogelijk fiscaal voordeel oplevert voor jouw onderneming.  

Financial lease

Met financial lease kun je een container leasen en deze op de balans krijgen. Het juridisch eigendom komt bij deze leasevorm bij Beequip te liggen en ondertussen blijft jouw onderneming economisch eigenaar. Is het leasecontract afgelopen? Dan ben jij volledig eigenaar van de container. Tot die tijd staat de container op de balans van je onderneming, waardoor je erop kunt afschrijven. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee.

Operational lease

Wil je een container leasen, zonder deze deze op de balans te krijgen? Dan is operational leasen voor jou ideaal. Hiermee is een betere balansverhouding mogelijk. Bij deze leasevorm is Beequip zowel juridisch als economisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode heb je een optie om de container te kopen.

Sale- en lease back

Heb je al een container, maar wil je kapitaal vrijmaken voor innovaties? Het kapitaal dat nu in je container vast zit, kun je vrijmaken als werkkapitaal met een sale- en lease back oplossing. Wij kopen jouw container en jij leaset het terug voor een vast bedrag per maand. Aan het einde van de rit is het materieel gewoon van jou.

 

Service van Beequip

Een container leasen, doe je bij Beequip! Wil je meer informatie over de mogelijkheden van leasen voor jouw onderneming? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Wij gaan graag met je in gesprek over de opties voor jouw onderneming en adviseren je! Je kunt op onze website ook direct een offerte aanvragen. 

Naast containers leasen, kun je ook ander materieel leasen bij Beequip. Je kunt bij ons onder andere trailers leasen, grondverzet leasen, heftrucks leasen en graafmachines leasen.