Bus of Touringcar leasen

Jij weet wat je nodig hebt,
wij regelen de financiering

Bereken direct je leaseprijs

Zakelijke financiering voor je bus of touringcar

Ben jij actief in het personenvervoer? Om te kunnen groeien met je bedrijf zijn dan grote investeringen nodig. Een bus of touringcar kun je snel en eenvoudig financieren door middel van lease.

Het mooie aan leasen is dat je zelf mag bepalen welk merk en type je kiest en via welke leverancier je dit bestelt. Bovendien biedt leasen fiscale voordelen; zo behoud je werkkapitaal én kun je gebruikmaken van de bus of touringcar. 

ONZE EXPERT

COR TELLEMAN

06 4117 2700 010 340 08 44

cor.telleman@beequip.nl

Cor Telleman is Lease Officer bij Beequip en gespecialiseerd in financieringsoplossingen voor wegtransport.

Wat zijn de voordelen van een bus of touringcar leasen bij Beequip?

Door te kiezen voor leasen, houd je liquide middelen vrij om andere investeringen te kunnen doen. Bijvoorbeeld investeringen in mensen en systemen in plaats van materieel. Bovendien kun je bij Beequip voordelig een lease afsluiten als je kiest voor het leasen van gebruikt materieel in plaats van nieuw. Daarnaast zetten wij voor jou het materieel op de eerste plaats, net zoals je zelf waarschijnlijk doet. Jouw jaarrekening is minder van belang, omdat de bus of touringcar dient als onderpand voor de financiering. Zo profiteer je van de beste financieringsoplossing passend bij jouw situatie. Het is daarom dat zakelijk leasen met Beequip dé oplossing is. 

Natuurlijk mag jij helemaal zelf het merk en type kiezen. Jij bent tenslotte ook degene die er veel tijd in gaat doorbrengen. Dus kies jij een MAN, VDL, Mercedes Benz, DAF of Renault? Dat maakt ons niet uit. Jij kiest, wij regelen de financiering. Als je een bus of touringcar wilt leasen, dan nemen wij het moeilijke werk graag van je over.

Waarom leasen en niet lenen?

Misschien wil je een luxe touringcar aanschaffen of een complete vloot stadsbussen vervangen. Je zou zeggen: om deze bussen of touringcar te kopen, kun je ook het geldbedrag dat je nodig hebt lenen. Dat klopt natuurlijk. Het is maar net waar je je zelf prettiger bij voelt: vraag je een lening aan, dan heeft een financier garantie nodig of een onderpand. Bij leasen is de bus of touringcar zelf het onderpand. Jouw jaarverslag is van minder belang en het draait echt om jouw transportmiddel. Dat is sowieso waar we bij Beequip sterk in zijn: equipment expertise. Als je een lease offerte aanvraagt, dan gaan we ook altijd uit van het transportmiddel. Een touringcar of bus leasen is daarom zo makkelijk bij Beequip.

Bus of touringcar leasen: kennis van materieel is essentieel

Onze experts kennen het materieel waarmee je werkt en hebben net als jij ook hun groot rijbewijs. Daarom weten ze precies de waarde ervan en hoe lang je het nog kunt gebruiken. Zo kunnen we een passend financieringsaanbod maken, ook voor gebruikt materieel. Het voordeel daarvan is dat ‘de kop er al af is’ en daarom de maandlasten voordeliger zijn. Hoe dat precies werkt, lees je in ons artikel: Waarom tweedehands leasen? Wil je meer informatie over onze lease oplossingen? Dan kun je makkelijk contact opnemen met ons. We geven je graag vrijblijvend advies over het leasen van nieuwe en gebruikte bussen en touringcars.

Rebro Transport

“Alles was binnen 1 dag geregeld en zo hadden wij weer de liquide middelen om ons bedrijf te laten groeien.”

Lees het verhaal

Bus of Touringcar leasen: kies de leasevorm die bij jou past

Het belangrijkste verschil tussen de leasevormen van gebruikt of nieuw materieel is of je er voor kiest het equipment wel of niet op eigen balans te zetten, en of je aan het einde van het lease termijn volledig eigenaar van het materieel wilt worden.

Financial Lease

Financial lease is een vorm van lease waarbij het financiële eigendom bij de leasemaatschappij ligt.
Lees meer over financial lease

Operational Lease

Bij operational lease huur je het object van de leasemaatschappij, die het object dan weer van de leverancier koopt.
Lees meer over operational lease

Sale- en Lease Back

Sale- en lease back is een variant van lease waarbij een object wordt verkocht door de onderneming aan Beequip om daarna voor een bepaalde tijd te worden terug geleased.
Lees meer over Sale-en Lease Back

Service van Beequip

Een bus of touringcar leasen bij Beequip biedt veel mogelijkheden. Naar welke vorm van leasen je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Wil je geen bus of touringcar leasen, maar ander materieel? Ook dan kun je bij ons terecht. Bij ons kun je onder andere ook vrachtwagens leasenheftrucks leasen en trailers leasen.